Az E3-on lepleznék le a COD: Elite Battlefieldes riválisát?

2012. május 14.
1.5621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Meglehetősen baljós jóslattal szított vitát a Battlefield rajongók körében a Battlefieldo; a szájt értesülései szerint az idei E3-on szemtanúi lehetünk a válasznak, amit az Electronic Arts ad az Activision-féle előfizetői szolgáltatására, az Elite-re.

A Battlefield Premiumként emlegetett szolgáltatásról állítólag egy "nemhivatalos, ámde megbízható" forrásból értesült az említett oldal. E forrás szerint olyan in-game itemekre tehetünk majd szert a szolgáltatás révén, "amelyek máshol nem lesznek elérhetőek".

Meg kell hagyni, a fülest osztogató besúgó alapos munkát végzett - már amennyiben készpénznek vehetjük a szavait -, ugyanis meglepően részletesen tárta elénk kérdéses eredetű ismereteit.

Az első eresztés egy páratlan Premium kés és egy fekete dögcédula lesz, meg néhány katonai kamuflázs, terepmintás fegyverek, dögcédulák és Megbízások, amik által biztosítva lesznek a személyre szabási lehetőségek.

A tégla továbbá beszámolt egy június 12-én várható Close Quarters nevű shooting fesztiválról, amelyet bizonyos "bónusz tartalmak" követnek majd augusztusban; továbbá állítása szerint ősszel érkezik a harmadik expanzió, az Armored Kill, amit télen követ a negyedik expanzió, az End Game - végül pedig egy ötödik, meg nem nevezett expanzióról is szó esik, ami 2013 márciusában esedékes.

Igazság szerint egyáltalán nem lennék meglepve, ha a hír igaznak bizonyulna, elvégre EA-éknek ildomos lenne lépést tartaniuk a konkurenciával - még ha ez nekünk annyira nincs is ínyünkre. Ami bizonyos, hogy június 4-én, a vállalat E3-as bemutatóján mindenre fény derül. Addig pedig egyéb lehetőségek híján szavazzunk!
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 24 napja

Sajnos az EA-ból kinézem, hogy ez a hír igaz...szomorú smiley

Egy fizetős játékhoz plusz fizetős szolgáltatás...

Jobb helyeken ez a f2p ingyen alapjátékkal....wtf smiley

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja