Az E3-on jelentik be a legújabb Gears of War epizódot!

2012. június 01.
1.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár reménykedtünk benne, az előzetes pletykák hiányában nem reméltük volna, hogy az idei E3-on már lelepleződik a legújabb Gears of War epizód.

Márpedig a GameInformer hivatalos információi szerint - illetve a lap elő-címlapja alapján - úgy tudjuk, hogy a Microsoft a jövő héten esedékes E3-as konferenciáján készül bejelenteni a Gears of War 4-et. Az alkotásról egyelőre nyilván semmiféle információnk sincs, a lap mindösszesen annyit vett biztosra, hogy a cím Xbox 360-ra készülődik majd.

Az esettel kapcsolatban természetesen azonnal körbejárta a világot néhány fals hír, miszerint nem is a Gears of War 4, hanem valamiféle mellékszál készülődik az Epic Games műhelyében, de mivel egyelőre valóban semmiféle információnk nincs a címről, ezért egyelőre még ne dőljünk be mindennek, inkább várjuk meg a hétfői Microsoft konferenciát.

Akkor ugyanis végre minden kiderül és arra nyugodtan mérget vehetünk, hogy bármiféle bejelentés is érkezzen, az biztosan a Gears of War-sorozathoz fog kapcsolódni. Kíváncsian várjuk a részleteket!
3 hozzászólás

Braddock

12 éve, 11 hónapja

Nagyon király lenne egy új rész!

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja

Remélem tényleg gow4 lesz!

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja

Kijön az első hd verziója!röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja