Az E3 előtt már kiszivárgott némi információ a Forza Horizonról

2012. június 03.
1.7761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A német Forza Life rajongói oldal igencsak izgalmas információkkal lepte meg néhány órával ezelőtt a Forza-sorozat fanatikusait, a weboldal ugyanis idő előtt kapott néhány információt a Turn 10 legújabb fejlesztéséről, amit a csapat feltehetően az E3-on akart bejelenteni.

Habár biztosan a nagy expón is lesz még miről beszélnie a redmondi óriásnak, a német lap szerint a Forza Horizon alapjai szinte teljes egészében a Forza 4-re épülnek, így elsősorban például a fizika, de lesznek off-road versenyek is, amelyek miatt mintegy 65-féle terepviszony között versenyezhetünk, a sáros-füves pályáktól kezdve az aszfaltozott útszakaszokig.

A Forza Horizon legnagyobb újdonsága, hogy várhatóan egy nyitott világú versenyjáték lesz, ahol dinamikusan változnak majd a nappalok és az éjszakák. Az alkotás Colorado-ban fog játszódni, ahol menet közben találkozhatunk majd töltőállomásokkal, autófestőkkel, autó dílerekkel és egyéb játékosokkal is, akikkel összemérhetjük tudásunkat.

A Forza Life értesülései alapján a játék már idén a boltok polcaira kerül, méghozzá október 23. magasságában. Kíváncsian vagyunk, hogy az E3-as Microsoft konferencián miféle újdonságok fognak elhangzani még a fentiek mellett.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Zsír. Jó game lesz ez is!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Szerintem szándékosan szivárogtatnak ki ilyen infókat. Fő a figyelemfelkeltés. Am örülök az napszak változásnak a gammában.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Tuti nem pletyka, csak az a fura hogy miért van mindig aki szivrogtat...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Ez a dinamikus külső világ tényleg nagy újítás lenne, csipáznám!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja