Az Atlus gondozza majd a Game of Thrones szerepjátékot

2011. november 09.
1.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Game of Thrones: Genesis csúfos kudarca után nem sok reményünk maradt arra, hogy valaha is egy korrekt adaptációt kap George R.R.
Advertisement

Martin világa, hacsak a stratégiát is fejlesztő Cyanide másik projektjére, az univerzumban alkotó Game of Thrones szerepjátékra nem bízzuk magunkat. Ugyan titkon reménykedünk abban, hogy a csapat összeszedi magát és ezúttal valami nagyot alkot, de legfrissebb információink szerint a kiadóválasztás miatt erre nem sok esélyt van.

Habár az, hogy az Atlus gondozza majd a játék kiadása körüli teendőket, őszintén szólva nem oszt és nem szoroz a játék milyenségét illetően, hoszen az amerikai cégnek voltak már egészen kiváló felfedezettjei is a múltban, de például egy UbiSoft sokkal komolyabb anyagi, mentális és morális támogatásban tudná részesíteni a fejlesztőket. Természetesen emiatt még korántse temessük a Game of Thrones RPG-t, már csak azért sem, mert akár tetszik, akár nem, benne van minden reményünk, mert a casual címekre szakosodott Bigpoint ingyenes MMO-ja továbbra sem kecsegtet semmi jóval.
Advertisement
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 24 napja

Teljesen mindegy volt, hogy ki a kiadó, mert a játék csak közepesre sikerült, azon meg a kiadó sem tud változtatni.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

jorgosz profilja