Az Asus Transformer Pad tervezésének története

2012. június 27.
1.9911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a Transformer Pad táblagépcsaláddal vitathatatlan sikereket ért el, egyúttal bizonyította, hogy pontosan érzi, mit kívánnak a vásárlók a mobileszközeiktől.

A 2011 márciusában megjelent Eee Pad Transformer jól példázza az Asus találékonyságát és innovatív gondolkodását a Mobile Dock kialakítással. Az Asus munkakultúrájába mélyen beépült "tervezői szemlélet" filozófiájával a Transformer Pad tervezőcsapata olyan táblagépet készített, amely nem csak fejlettebb médiafogyasztást, de professzionális használatot is megengedő hatékonyságot kínál. A táblagépek fejlődtek, a kínálat pedig mostanra mind az árszintet, mind a specifikációkat tekintve igen változatos.

A Transformer Pad táblagépcsalád sikerének megünneplésére az Asus a történet részleteit elmesélő videósorozatot készített. A filmecskék a különféle termékigazgatók és tervezők interjúi mellett olyan tartalmat kínálnak, amelyből a Transformer-vásárlók megtudhatják, honnan jött az ötlet és még szorosabbra fűzhetik kapcsolatukat az eszközükkel.

Készen az átalakulásra
Minden elkészített terméknek van egy története; ezt ismerhetjük meg az első tervvázlatoktól kezdve az ezután következő hosszú fejlesztési cikluson át egészen odáig, amíg a befejezett terv alkalmassá válik a tömegtermelésre. A Transformer Pad család története Jonney Shih Asus-elnök bemutatkozásával kezdődik. Ezt a termékigazgatóval készült interjú követi, majd a töprengés és a tervezés különféle állomásainak bemutatása. Ezután végigkövethetjük, hogyan haladt előre a tervezőcsoport az Eee Pad Transformer Prime létrehozása során. A video végén bepillantást kapunk abba, mi minden lapul a ládafiában a következő Transformer Pad családhoz.

#tv#
A következő átalakulás
Már az Eee Pad Transformer és az Eee Transformer Prime sikere előtt jó ütemben dolgoztak a következő két modellen: a Transformer Pad és a Transformer Pad Infinity nevű eszközökön. Az eredeti Transformerre építve és az ezzel szerzett tapasztalatok alapján az Asus a vásárlói visszajelzésekre figyelve fogott bele a legfrissebb táblagépek megtervezésébe, hogy még szélesebb körű vásárlóközönséget érhessen el.

#tv2#
Asus Transformer Pad Infinity
A Transformer Pad család többi gépéhez hasonlóan az Infinity is valódi "2 az 1-ben" jellegű innovációt kínál a Mobile Dock révén. Minden, ami a Transformer Pad eszközöket a legkeresettebb Android táblagépekké tette, még tökéletesebb formában megvan az Infinityben. Kiemelt említést érdemel a Full HD képernyő, ami fantasztikusan éles álló- és mozgóképek élvezetére ad lehetőséget a felhasználóknak. A Transformer Pad Infinity szíve egy négymagos nVidia Tegra 3 T33 4-PLUS-1 CPU, amely egy 12 magos GeForce GPU-t is tartalmaz. A CPU-ban egy külön energiatakarékos mag kezeli az olyan alacsony fogyasztású feladatokat, mint az aktív készenlét, vagy a zene és a videolejátszás - teljesen észrevehetetlenül az operációs rendszer és az alkalmazások számára.

Az Asus Transformer Pad tervezésének története - 2. kép

A Transformer Pad Infinity 1,6 GHz-es, négymagos processzora teszi lehetővé a hihetetlen Full HD megjelenítést, míg a 16:10-es képarányú kijelző, az 1920 x 1200 képpontos natív felbontás és a széles, 178 fokos betekintési szög miatt tökéletes eszköz nem csak Full HD videók megnézéséhez, de a legfrissebb HD-felbontású játékokhoz vagy a webböngészéshez is - kültéren és beltéren egyaránt, hála a kijelzőben használt, különlegesen fényes Super IPS+ technológiának. A 2 megapixeles előoldali és 8 megapixeles hátoldali kamerát, a nagy (f/2,2-es) rekesszel és az ötelemű lencsével együtt egy hihetetlenül vékony, mindössze 8,5 mm vastag házban rejtették el, amelynek szálcsiszolt fémburkolatát csodásan kiemeli az ametisztszürke vagy pezsgő arany színezés. Hogy az Infinity megjelenése nagyobb rivaldafényt kapjon, készült egy, az eszköz műszaki jellemzőit részletesen ismertető videó, hogy a vásárlók láthassák, mekkora figyelmet szenteltek a részleteknek azért, hogy olyan eszköz jöjjön létre, amely egyszerre nagy teljesítményű, és ugyanakkor ad a divatosságra is.

#tv3#

Az Asus Transformer Pad tervezésének története - 3. kép


Az Asus Transformer Pad tervezésének története - 4. kép

2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 2 napja

Az igen.meglepett smiley Nem tudom hova tenni ezt a hírt, de érdekes.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 2 napja

Uhhhh, szép munka a Prime. Jó látni hogy alakult!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja