Az Asus RoG megjelentette a játékhoz optimalizált Maximus V Formula alaplapot

2012. június 08.
3.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Computex 2012 alkalmával az Asus reflektorfénybe állította az új Asus Republic of Gamers Maximus V Formula alaplapját, ami nemcsak kiemelkedő felszereltséggel és képességekkel büszkélkedhet, hanem már több világrekordot is magáénak tudhat.

Az alkalmazott Intel Z77 lapkakészlet révén mind a 2., mind a 3. generációs Intel Core processzorokat támogatja. A kétsávos Wi-Fi- és Bluetooth 4.0-kapcsolatot kínáló, kombinált mPCIe kártya extra csatlakozási lehetőségeket biztosít a nagyobb rugalmasság érdekében, a Maximus V Formula/ThunderFX modelljéhez pedig egy nagyteljesítményű, többplatformos fejhallgató-erősítő is jár.

Az exkluzív Fusion Thermo hűtési megoldás révén a Maximus V Formula ideális platform a "csináld magad"-szellemiségű játékosok számára, hiszen előre beépítve tartalmaz minden előkészítést, amire a modern lég- és vízhűtéses konfigurációk kiépítéséhez szükség lehet, így a felhasználók maguk dönthetik el, melyik utat kívánják járni. A rendszer része egy egyéni, léghűtéses hűtőborda eloxált alumínium szárnyakkal, hogy a kritikus fontosságú alkatrészek a legnagyobb terhelés idején is jól hűthetők maradjanak. Ha pedig inkább vízhűtésre szavaz a játékos, akkor a RoG leegyszerűsíti a megvalósítást: egy tiszta rézből készült vízhűtőcsövet tartalmaz, amelynek galvanizált lamellái már a hűtőbordába vannak beágyazva, és mindkét végén ott a nyílás, hogy csak csatlakoztatni kelljen a csöveket.

Gyárilag beépítve érkezik a Maximus V Formula alaplappal a továbbfejlesztett SupremeFX IV audiohardver, amely gondosan válogatott, japán gyártmányú ELNA audiokondenzátorokból, plusz egy extra nagy, 1500 mikrofarádos fő kondenzátorból áll. Ezek az alkatrészek messze nagyobb kimenetet képesek kezelni, mint a szokásos, alaplapra szerelt audiohardverek, így nagyszerű effektusokat és térhatású hangokat képesek előállítani a magával ragadó játékhangok érdekében, és mindezt egy 300 ohmos fejhallgató-erősítő egészíti ki. A RoG mérnökei emellé kidolgozták az exkluzív Red Line Shielding nevű árnyékolási technológiát is, amely elszigeteli a SupremeFX IV hardvert az alaplap többi részétől, ezzel is segítve az analóg és digitális jelek precíz szétválasztását, valamint lényegesen csökkenti az interferenciát. Mindezen funkciók mellé még egy, az elektromágneses interferencia (EMI) ellen védő tokozás is került a SupremeFX IV audiolapkára, hogy jobban védje a káros behatásoktól.

Az exkluzív GameFirst II technológia még a GameFirst előző verziójánál is kifinomultabb hálózati optimalizálást végez. A még egyszerűbben használható, mostanra a cFosSpeed forgalomszabályzó technológiájával is kiegészített GameFirst II folyamatosan vizsgálja a csomagokat, hogy minimálisra csökkentse azok sorban állását - az eredmény pedig észrevehető javulás a hálózati teljesítményben. Az exkluzív EZ Mode (egyszerű mód) intuitív felületén még a zöldfülű felhasználók is könnyen kiigazodnak, az Advanced Mode (speciális mód) pedig részletekbe menő hangolást tesz lehetővé. A GameFirst II és az Intel Ethernet-vezérlő lapkájának együttese gyorsabb és simább online játékot eredményez.

A jelen pillanatban kizárólag a Maximus V Formula/ThunderFX alaplapokon elérhető ThunderFX, ami a fejhallgatók hangzását a legjobb kondenzátorokkal és egy 300 ohmos erősítővel javítja. Környezeti zajszűrési (ENC) technológia és egy 120 decibeles jel-zaj arányú digitális-analóg átalakító (DAC) található benne, továbbá külön relékkel gondoskodik arról, hogy rendszerindításkor és kikapcsoláskor se legyenek zavaró pattogások a hallható visszajelzésnél. Az asztali gépek, noteszgépek, az Xbox 360, és a PlayStation 3 hangját egyaránt javítani képes ThunderFX GamEQ funkciója három gyári profilt is tartalmaz a különféle típusú játékokhoz (FPS, verseny és valós idejű stratégia). A GamEQ ezenfelül részletes hangolási lehetőségeket biztosít, hogy a hangeffektusok még tisztábban szólaljanak meg és a motorzajtól kezdve a lépések zaján át minden hang határozottan, tisztán hallható legyen a fejhallgatókban.

A RoG Maximus V Formula már mostanra élvonalbeli játékos lett a túlhajtás és az extrém teljesítmények világában. Az elmúlt néhány hét alatt az alaplap több fontos eredményt is elért.

Asus Maximus V Formula/ThunderFX.

Asus Maximus V Formula/ThunderFX.


1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 2 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja