Az Asus RoG Maximus V Formula három világrekordot állított fel a Computexen

2012. június 20.
2.2471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Computex 2012 rendezvényen számos olyan új terméket és technológiát ismerhettek meg az érdeklődők, amelyek nemcsak a sajtótól és az informatikai szakemberektől kaptak komoly pozitív visszajelzéseket, hanem a fogyasztóktól is.

A találkozón számos új, extrém túlhajtási teljesítményt is regisztráltak; a legfontosabbak közül hármat is az új Asus RoG Maximus V Formula alaplap segítségével. A felsőkategóriás hangoláshoz és játékhoz tervezett alaplap - a tapasztalat szintjétől függetlenül - funkciógazdag platformot kínál a túlhajtással foglalkozók számára.

A rekordok - a legjobb "SuperPi 32M", "memória-sávszélesség, olvasási sebesség" és "DDR3 16 GB memóriafrekvencia" eredmény - is jelzik, hogy az Asus és a G.Skill-hez hasonló memóriagyártók közötti együttműködés az iparág lehető legjobban optimalizált és legmagasabb kompatibilitású alaplapjait eredményezi. Ennek érdekében minden új modellben több száz különféle memóriamodul-kombinációt vizsgálnak, legyen szó a RoG vagy a TUF sorozatokról, vagy akár a hétköznapi alaplapokról.

SuperPi 32M: 4 perc 44,734 másodperc
Ennek a megmérettetésnek a során két világhírű tuningos működött együtt, Fredyama-san és Shamino. Ők ketten a világrekordot jelentő 2646 megahertzes sebességig tolták fel a G.Skill CL5-9-7-18 1T jelzésű DDR3 memóriáját a nagy terhelést jelentő SuperPi 32M mérés során. Maximus V Formula alaplapjukat egy Intel Core i7 3770K processzorral használták.

Memória-sávszélesség, olvasási sebesség: 32 339 MB/s
Ezt az új sávszélességi világrekordot a hardcore túlhajtók körében nagy elismertségnek örvendő Hiwa Pouri érte el G.Skill TridentX CL10 1T DDR3 memóriájával, egy rendkívül összetett memóriaidőzítést használva arra, hogy a legtöbbet hozhassa ki a Maximus V Formula túlhajtási funkcióiból és az Intel Core i7 3770K processzor lehetőségeiből.

DDR3 16 GB memóriafrekvencia: 3286 MHz
Ezt a rekordot is Hiwa Pouri állította fel a G.Skill TridentX 16GB CL11 DDR3 memóriáját még tovább tuningolva, az alapértelmezett 2800 MHz-es érték helyett. Az új világrekord a bizonyíték arra, hogy az extrém sebesség még nagy sűrűségű modulokkal is reálisan elérhető. A Maximus V Formula alaplapot ez alkalommal is Intel Core i7 3770K processzorral párosította.

Fredyama-san és Shamino SuperPi 32M rekordja.

Fredyama-san és Shamino SuperPi 32M rekordja.A memória-sávszélesség és olvasási sebesség rekord.

A memória-sávszélesség és olvasási sebesség rekord.A 3286 MHz-es DDR3 órajel.

A 3286 MHz-es DDR3 órajel.


1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 5 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaMarduk profilja