Az Asus piacra dobta ZenBook UX32VD ultrabookját

2012. június 14.
1.8621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a mai napon bejelentette, hogy piacra dobja az Asus ZenBook UX32VD típusjelzéssel ellátott ultrabookját.

A kiválóan hordozható számítástechnikát mindenféle vásárló számára biztosító, 13,3 hüvelykes ZenBook UX32VD-ben az nVidia új GeForce GT 620M videorendszere található az Intel harmadik generációs Core processzoraival együtt. A termék megőrizte a ZenBook-ok luxuskivitelét és felsőkategóriás minőségét, és ugyanúgy merevlemez/SSD hibrid tárolóval javítja a rendszer teljesítményét. További extrák a használat két másodperc alatti folytatása alvó módból, a hosszabb akkumulátoros üzemidő és a még továbbcsiszolt SonicMaster hangrendszer.

A ZenBook UX32VD egy sor új funkcióval bír, amelyek közül néhány elsőként itt mutatkozik be. A 13,3 hüvelykes hordozható PC 1 GB GDDR5 videomemóriával felszerelt, különálló, az nVidia 28 nanométeres Kepler GPU-s nVidia GeForce GT 620M grafikus alrendszert tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a ZenBook UX32VD a korábbinál is nagyobb multimédiás terheléssel tud megbirkózni, és a modern játékok minden más ultrabooknál nagyobb részletességgel futtathatók. Egy opcionális, 1080p-s Full HD felbontású, 350 cd/m2 fényerejű IPS panel segít a még szebb képek megjelenítésében. A készülék ideális hálózatról lejátszott HD tartalmakhoz, és a 178 fokos betekintési szög pedig tovább javítja a filmek, fényképek és játékok élvezetét. A ZenBook UX32VD alapkiépítésben 1366 x 768 felbontású, HD teljesítményt kínáló képernyővel van felszerelve.

A noteszgép az Intel harmadik generációs Core mobil processzorait használja, egészen a Core i7-ig bezárólag, az adatok tárolásra pedig egy merevlemez/SSD hibrid szolgál, ahol 24 gigabájtnyi SSD gyorsítja a gyakori feladatokat (például az operációs rendszer indítását). A kínálatban hagyományos merevlemezek 500 GB-os kapacitásig szerepelnek.

Az új modell megtartja a díjnyertes ZenBook formatervet: így például az ergonomikus, döntött és háttérvilágított, különálló gombos billentyűzetet. Az egyedi gyártási technológiák eredménye az eddiginél is finomabb, elegáns szálcsiszolt mintával ellátott burkolat és a kompakt kivitel, amelyet a két másodperc alatti, "azonnali" helyreállás egészít ki akár két hét készenléttel S3 módban, valamint lenyűgöző, akár 200 napos készenléttel S4 módban.

A Bang & Olufsen ICEPower-rel közösen fejlesztett SonicMaster audiotechnológia gondoskodik a kristálytiszta hangokról a multimédia és a játékok mellé; a kényelem további növelése érdekében pedig a mobil készülékek gyors töltéséhez a ZenBook UX32VD-be beépítették az USB Charger+ technológiát is. A készülék hosszú, hét órás akkumulátoros üzemidőt biztosít, a gyors adatátvitelről pedig az USB 3.0 kapcsolat gondoskodik.

Az Asus ZenBook UX32VD pontos megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.

Az Asus piacra dobta ZenBook UX32VD ultrabookját - 2. kép


Az Asus piacra dobta ZenBook UX32VD ultrabookját - 3. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja