Az ASUS hardverekhez most Battlefield 3 is jár majd

2011. október 26.
1.8181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az EA alkotása körülötti hisztérikus izgatottságot kihasználva az ASUS elsőként csapott le a kínálkozó alkalomra a hardver-mágnás vállalatok közül.

Bizony, jól sejtitek, ez szenzációs hír, hisz rendszerint ilyenkor bukkannak fel a hardverekkel egybecsomagolt szoftverek, amely esetünkben az ASUS termékekre, illetőleg a Battlefield 3-ra terjednek ki.

Ali két nap választ el minket a magasztos Battlefield 3 hazai megjelenésétől, ami ugyan roppant örvendetes tény, azonban sokakan rágják a körmüket: különösen azok, akik Don Quijote lovát látják saját paripáikban. Nos, aki hajlandó volna némi pénzt áldozni PC-jének belső szerveire, az hamarosan összekötheti a kellemest a hasznossal!

Legyen szó alaplapról, videókártyáról, hangkártyáról, vagy bármilyen belsőségről, az ASUS címkével ellátott hardverek állnak rendelkezésedre, ráadásul egy teljes verziós Battlefield 3 játékkal megfűszerezve, impozáns csomagban.

A nagyszabású FPS a hamarosan bemutatandó Rampage IV Extreme, valamint Formula alaplapokhoz is jár majd.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 8 hónapja és 1 napja

"ASUS címkével ellátott hardverek állnak rendelkezésedre, ráadásul egy teljes verziós Battlefield 3 játékkal megfűszerezve, impozáns csomagban."

Miért értelme van hardver mellé Battlefield-et adni?

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja