Az Asus bemutatta új GTX Titan gyorsítóját

2013. február 27.
1.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a napokban lerántotta a leplet videokártya-kínálatának legújabb tagjáról, ami már nem meglepő módon az nVidia nemrég elrajtolt GeForce GTX Titan modelljére épül.

Az Asus GTXTITAN-6GD5 jelzéssel ellátott újdonság felépítése megegyezik az nVidia referenciapéldányéval, és hűtéséről is az alapmodellnél már megismert, dupla slotos megoldás gondoskodik. A Tesla K20X architektúrára épülő grafikus feldolgozó nem kevesebb mint 2688 darab CUDA magot vonultat fel, a 384 bites memóriainterfészen keresztül pedig 6144 MB GDDR5 VRAM csatlakozik hozzá.

Az órajelek frontján sem történt változtatás, ugyanis a GPU alapsebessége az nVidia által előírt 837 MHz-ben lett meghatározva, mellé pedig a GPU Boost 2.0 technológiának köszönhetően 876 MHz-es maximális teljesítmény társul, míg a fent említett memóriarendszer a 6000 MHz-es effektív frekvencián végzi feladatait.

A csatlakozók kínálatában két darab Dual-Link DVI-D, egy HDMI, valamint egy DisplayPort videokimenet sorakozik fel. Az Asus új GeForce GTX Titan gyorsítója egyelőre limitált példányszámban, illetve 329.900 forintos árcédulával fog megérkezni.
3 hozzászólás

fabre

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Vendég írta:
330K??????? Ez nem egy videokártya?
Majd figyeld kórájhétnek a youtube-os csatornáját. Pár hét múlva már hozza neki a postás, de hogy honnan azt senki se tudja.

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

330K??????? Ez nem egy videokártya?

válasz erre

Stewenwolf

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Na jól van mostmár...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaManiac profilja