Az Asus bemutatta új GTX 650 Ti DirectCU II gyorsítóit

2012. október 10.
2.5441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a tegnapi napon két GeForce GTX 650 Ti DirectCU II grafikus vezérlőjéről rántotta le a leplet, amik a boltok polcaira TOP és OC jelzéssel fognak megérkezni.

A TOP változat speciálisan válogatott és alaposan letesztelt GPU-kra épül, amelyeket gyárilag 1033 MHz-re (105 MHz-cel a referencia fölé) húztak, míg az OC verzió 954 MHz-en fut (26 MHz-cel magasabban a referenciánál). Mindkét kártya 1024 MB GDDR5 videomemóriával gördült le a gyártósorról, ami 5400 MHz-es effektív teljesítményen végzi feladatát.

Az Asus nagyteljesítményű grafikus kártyáinak egyik megkülönböztető jegye a DirectCU II hűtés, ami a GPU-val érintkező réz hőcsöveket használ, nagyobb és jobb hővezetésű anyagokból készült hőleadási területet, valamint két, zajcsökkentett ventilátort tartalmaz. Ez utóbbiak különlegességnek számítanak: kategóriájukban egyedül az Asus GeForce GTX 650 Ti DirectCU II kártyái kínálnak kétventilátoros kialakítást. Összességében a DirectCU II 20 százalékkal hűvösebb működést eredményez a stabilitás és a túlhajtási tartalék növeléséhez, valamint háromszor csendesebben is működik.

A most bemutatkozó GeForce GTX 650 Ti DirectCU II termékek megőrizték az új Asus grafikus kártyák exkluzív funkcióit. A tömegtermékek közül kiemeli őket a DIGI+ VRM digitális feszültségszabályozás, amely a feszültségek pontosabb hangolását és kifinomultabb túlhajtást tesz lehetővé. A GTX 650 Ti mag jócskán biztosít túlhajtási lehetőségeket, a DIGI+ VRM vezérlés pedig segít ezeket a szunnyadó képességeket feléleszteni. Ehhez - a komoly terhelésekkel és a tartós működéssel való megbirkózáshoz - a Super Alloy Power szilárdtest-kondenzátorok, a fémötvözet magvú, zúgásmentes tekercsek és MOSFET-ek nyújtanak segítséget. Ez a kialakítás 30 százalékkal kisebb tápzajt eredményez, növeli a stabilitást, a tartós alkatrészek pedig a referenciakártyákénál két és félszer hosszabb élettartamot biztosítanak.

Az exkluzív GPU Tweak segédprogram szintén bekerült a csomagba, hogy segítse a GeForce GTX 650 Ti DirectCU II vásárlóit a grafikus kártya erejének maximális kiaknázásában. Egyszerű mag- és órajeltuningolási, ventilátorsebesség-állítási és feszültséghangolási funkciók segítik a vásárlókat a kártya paramétereinek finomhangolásában és az igényeiknek és a rendszer specifikációinak megfelelő maximális teljesítmény elérésében. Az összes GPU Tweak funkció egyetlen, felhasználóbarát felületről érhető el.

Az új Asus GeForce GTX 650 Ti DirectCU II TOP és OC modellek megjelenése a hazai boltok polcain napokon belül várható, azonban az áraikról egyelőre sajnos nem érkezett információ.

Az Asus bemutatta új GTX 650 Ti DirectCU II gyorsítóit - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 8 napja

Kemény cuccok.meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja