Az Asus bemutatta új ET2400-as sorozatú egybeépített PC-it

2010. augusztus 21.
2.5041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a napokban bejelentette, hogy egy új szériával bővítette ki az egybeépített asztali számítógépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott sorozat Asus ET2400-as típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és jelenleg nem kevesebb, mint hét modellt foglal magába. Az Asus ET2400-as gépek külső kialakítása követi a kategóriájánál már megszokott helytakarékos megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

A sorozat minden egyes tagja egy 16:9-es arányú, 23,6 inches szélesvásznú kijelzővel lett felszerelve, ami már teljes pompájában képes visszaadni a HD videotartalmakat is, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik, de ezt az ET2400XVT modell esetében megtoldották még a 3D-s megjelenítés képességével, mivel az alkalmazott panel minden gond nélkül megbirkózik a 120Hz-es frissítési frekvenciával is, de több változat az érintésalapú vezérlésre is fel van készítve.

Az Asus ET2400-as sorozatban minden felhasználó megtalálhatja a neki leginkább megfelelő konfigurációt, ugyanis a központi feldolgozók választékában szerepel az Advanced Micro Devices dupla magos Athlon II X2 220-as, valamint az Intel Pentium Dual Core, Core i3, Core i5 és Core i7-es modellek is, míg a DDR3-as memóriarendszer minden esetben 2GB RAM-al van feltöltve. Az integrált grafikus chipeken kívül a videorendszer részét képezhetik az AMD ATI Radeon és az nVidia GeForce diszkrét gyorsítói is, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 320GB-os, 500GB-os, 750GB és 1TB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, míg optikai meghajtónak egy DVD Super Multi vagy egy DVD Super Multi /Blu-ray egység kerülhet beépítésre.

Az Asus ET2400-as széria Intel CPU-kkal épített tagjai már rendelkeznek a gyártó Asus Super Hybrid Engine névre keresztelt rendszerével is, aminek köszönhetően a rendszer teljesítménye akár 15%-kal is megnövekedhet, de több modell felszereltségéből nem hiányzik még a TV tuner kártya, a legújabb generációs USB 3.0 csatlakozási lehetőség, valamint a Bluetooth 3.0 adapter sem. Az új Asus ET2400-as számítógépek pontos megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Az Asus bemutatta új ET2400-as sorozatú egybeépített PC-it - 2. kép



Az Asus bemutatta új ET2400-as sorozatú egybeépített PC-it - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja