Az Asus bemutatta a kétsávos USB-N66 N900 USB WiFi adaptert

2012. augusztus 07.
2.5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a mai napon bemutatta a legújabb fejlesztésű, USB-N66 N900 USB névre keresztelt WiFi adapterét.

A gyártó most bemutatkozó hálózati eszköze gyors, 450 Mbps sebességű kapcsolatot kínál a 2,4 és az 5 gigahertzes tartományban, remekül támogatva a különféle online felhasználói szokásokat, a mindennapos webböngészéstől egészen az intenzív HD-lejátszásig és játékokig. Az USB-N66 a Multiple Input Multiple Output (több be- és kimenet, MIMO) nevű technológiát használja a többtranszmitteres, kétsávos, 450 Mbps sebességű működés megvalósítására, egyszerre használva a 2,4 és az 5 gigahertzes frekvenciatartományt.

A 2,4 gigahertzes sáv a legjobb a mindennapos online tevékenységekhez, például a böngészéshez vagy a közösségi hálózatok látogatásához; az 5 gigahertzes sáv pedig csökkenti az akadásokat és késleltetéseket csökkentve segíti a sima HD-lejátszást és az internetes játékot, no meg a gyorsabb letöltéseket. Az USB-N66 a normál mód mellett egy nagy teljesítményű módot is kínál; a felhasználók szabadon válthatnak a kettő között. Nagy teljesítményű módban megháromszorozódik a jelerősség, így a lefedettség akár 150 százalékkal megnövelhető, messzebb is elérhetővé téve a vezeték nélküli jeleket. Nagy teljesítményű módba kapcsolva az USB-N66 könnyebben megbirkózik a szokásos akadályokkal is, például az otthoni vagy irodai falakkal és bútorokkal. Különösen jól teljesít az eszköz a nagy távolságú WiFi átvitelben: konzisztens jelerősséget biztosít a távoli készülékek számára is.

Az USB-N66 az Asus kutatási-fejlesztési részlege által kidolgozott ortogonális antennarendszer kettős célt szolgál. Egyrészt vonzó és művészi megjelenést, a vezeték nélküli hálózati eszközök között teljesen egyedi formát ad a készüléknek. Ugyanakkor az USB-N66 piramis alakú házába három, szabadalmaztatott, ortogonális elrendezésű antenna került bele, ami csökkenti az antennák közti interferenciát és javítja a jelek terjedését. A felhasználóbarát kivitelű USB-N66 azonnali bővíthetőséget kínál bármely asztali vagy notesz PC vezeték nélküli funkcióihoz, legyen az akár otthon, az irodában, vagy útközben.

A készülék dedikált, szoftveres hozzáférési pontjával egyszerű a kapcsolat megosztása. A szoftveres AP-n keresztüli internetkapcsolat-megosztás azt jelenti, hogy az USB-N66 igen hasznos társa lehet az üzleti felhasználók és utazók számára, mivel egyetlen kapcsolat azonnal megosztható több készülék között. A hozzáférés-vezérlési listák (ACL) kezeléséhez a WLAN-ok gyors kialakítása, valamint az Internet Connection Sharing (ICS) protokoll kezelése is társul, vagyis egyszerűen kezelhetők a jogosultságok és bármely PC azonnal vezeték nélküli hozzáférési ponttá alakítható, ahol csak elérhető WiFi.

A frissen beharangozott USB-N66 N900 USB WiFi adapter hamarosan hazánkban is megvásárolható lesz, méghozzá 21 900 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron.

Az Asus bemutatta a kétsávos USB-N66 N900 USB WiFi adaptert - 2. kép


Az Asus bemutatta a kétsávos USB-N66 N900 USB WiFi adaptert - 3. kép

3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ez baromi jó cucc!

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nem is olyan drága...

válasz erre

Vendég

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Marha jól néz ki!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja