Az Asus bejelentette a HD 7000-es VGA és RoG Crosshair V Formula-Z DiRT Showdown csomagjait

2012. július 25.
2.5031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus egy speciális ajánlat* keretében kínálja a Codemasters autóversenyét, a DiRT Showdown-t egy sor Advanced Micro Devices alapú termékéhez, többek között az Asus HD 7000 sorozatú grafikus kártyákhoz, valamint a játékhoz és túlhajtáshoz optimalizált Asus RoG Crosshair V Formula-Z** alaplap mellé.

E funkciógazdag termékek együtt tökéletes kombinációt kínálnak a DirectX 11-et maximálisan kiaknázó játékok élvezetéhez és a profi túlhajtáshoz. A termékek az Asus exkluzív technológiáit használják: DirectCU, DIGI+ VRM, és Super Alloy Power alkatrészek a grafikus kártyákon, a RoG Crosshair V Formula-Z alaplapon pedig Extreme Engine Digi+ II, SupremeFX III hang és GameFirst II.

A DiRT Showdown a Codemasters Colin McRae Rally franchise legújabb tagja, amelyik továbbfejlesztett DirectX 11 grafikát és még intenzívebb versenyélményt kínál. Éppen ezért viszont a maximális szórakozáshoz igényli a nagy feldolgozási teljesítményt, amit az Asus HD 7000 sorozatú grafikus kártyák és a RoG Crosshair V Formula-Z alaplap bőségesen képes biztosítani. Az akcióban résztvevő minden termék mellé ingyenesen jár a DiRT Showdown.

Az AMD Graphics Core Next architektúrára és 28 nanométeres GPU-technológiára épülő Asus HD 7000 grafikus kártyák teljes sora, a HD 7750-től egészen a HD 7970-ig, részt vesz az akcióban. E kártyák mindegyike lenyűgöző vizuális élményt nyújt a sima, kompromisszumok nélküli játékhoz. Mindegyikben DirectCU hűtés található, közvetlenül érintkező hőelnyeléssel, ami 20 százalékkal hűvösebb és háromszor csendesebb működést eredményez a referenciakártyához képest, ugyanakkor garantálja a tartós stabilitást, hogy az elhivatott versenyzőknek ne kelljen aggódnia, miközben átszakítják a célszalagot. A DIGI+ VRM digitális tápellátás tovább javítja a megbízhatóságot és a hatékonyságot, kikövezve a jobb túlhajthatóság felé vezető utat. A Super Alloy Power alkatrészek között megerősített, zúgásmentes kondenzátorok, tekercsek és MOSFET alkatrészek találhatók. Ezek a verseny hevét messze a referencia előírásai felett képesek elviselni, vagyis a belőlük épített grafikus kártyák sokkal strapabíróbbak, hogy a játékosok biztosan számíthassanak rájuk. Végül pedig, hasonlóan a teljesen felszerelt szervizboxhoz, az exkluzív GPU Tweak egy sor olyan kártyatuningolási funkciót biztosít, amelyek igény szerint érhetők el a gyors túlhajtáshoz, a feszültségek túlhúzásához, illetve a ventilátorok sebességének állításához. A DirectCU, DIGI+ VRM, és a Super Alloy Power együtt egy olyan szervizcsapatot kínál a versenyzők számára, amely a legextrémebb körülményeknek is megfelel: akár több képernyő is kiszolgálható az AMD Eyefinity technológiájával.

Az AMD AM3+/990FX processzoros, játékhoz optimalizált alaplapok legteljesebben felszerelt, legfunkciógazdagabb, nemrég megújított és Windows 8-ra felkészített modellje, a RoG Crosshair V Formula-Z a RoG hagyományait őrzi: extrém teljesítmény a játékosok és a rajongók számára. A vonzó külső Extreme Engine Digi+ II digitális tápellátást takar, ami nem csak a precíziós túlhajtás elengedhetetlen kelléke, de a stabilitást is növeli. A rendszer legújabb generációja már külön digitális vezérlőt használ a CPU-hoz és a memóriához, hogy még finomabban lehessen hangolni a tápellátást. A SupremeFX III audio extra tisztaságú, pontos hangokkal kényeztet, így a DiRT Showdown-ban szó szerint életre kel a motorok minden egyes fordulata és a kerekek visítása. A Red Shielding nevű technológia elkülöníti az analóg és digitális jeleket, ezzel is csökkentve a nem kívánt torzítást és interferenciát. A DiRT Showdown izgalmas, online többjátékos módját pedig az exkluzív GameFirst II technológia segíti, felügyelve és formálva a hálózati forgalmat, garantálva az alacsony pingeket és a minimális akadást - mindkettő nagyon fontos, ha az ember versenyt akar nyerni.

Az Asus bejelentette a HD 7000-es VGA és RoG Crosshair V Formula-Z DiRT Showdown csomagjait - 2. kép


Az Asus bejelentette a HD 7000-es VGA és RoG Crosshair V Formula-Z DiRT Showdown csomagjait - 3. kép

* Ingyenes letöltési kód a PC-s DiRT Showdown-hoz. Online Steam-hozzáférés szükséges. Az ajánlat lejárta: 2013. április 30. Amíg a készlet tart. A letöltési kódot 2013. május 31. előtt fel kell használni. Vásárlónként és játékonként legfeljebb egy ingyenes letöltési kód használható. Csak a 16 év feletti vásárlók vehetnek részt az akcióban. Az ajánlatra a helyi előírások érvényesek. A teljes leírás az AMD weboldalán olvasható.

**Korlátozott kiadású termék, amely egyes piacokon és egyes kereskedőknél érhető el, amíg a készlet tart.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

Kell.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Ez ***** jó!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Király pakk-

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja