Az Asterix and Friends elérhető a gamigo portálon

2014. augusztus 25.
2.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Mostantól a gamigo-n is felcsendül a jól ismert, dilisek ezek a rómaiak kifejezés, ugyanis a játékszolgáltató oldalán elérhető egy ingyenesen játszható internetes böngésző játék, az Asterix & Friends.

Mostantól lehetősége van a játékosoknak az egyedi gall sportot, a római légióverést űzni, és egyúttal bizonyságot tenni abban, hogy Cézár nem hódította meg egész Galliát. A Sproing és a gamigo részvénytársaság közötti együttműködésnek köszönhetően az Asterix & Friends elfoglalta otthonos helyét a gamigo weboldalán, és többek között olyan országokban válik elérhetővé sok más mellett, mint Németország, Ausztria, Franciaország, Belgium, Svájc, Hollandia, egész Skandinávia és az Egyesült Királyság. Így lelkesít Remco Westermann a gamigo részvénytársaság társ-igazgatója:

Az Asterix & Friends netes böngészőjátékot minden igaz Asterix rajongónak ki kell próbálnia, a rettenthetetlen gallok társasága jó szórakozást biztosít. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az Asterix & Friends most a gamigo.com portál részévé vált.

A játék néhány jellemzője:
Közvetlenül játszható a böngésződben.
Asterix és barátai izgalmas cselekménybe csöppennek.
Számtalan izgalmas kaland Galliában és az ókori Egyiptomban.
Részletes képregény-stílusú világ.
Kifinomult játékrendszer.
Új barátokat szerezhetsz játék közben.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ingyenes, így, ha csalódást okozna, akkor sem vesztünk semmit.

válasz erre

maxx1717

6 éve, 5 hónapja és 15 napja

Lehet, hogy vak vagyok, de nem találom a játékkínálatban ezt a játékot, attól függetlenül egész tetszetősnek tűnik, igaz sok ilyen játék van, magyar nyelven, de hátha jobb mint a többi, egy próbát megér

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt