Az Archos bejelentette új Arnova 97 G4 táblagépét

2013. április 26.
1.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Archos az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott táblagépeinek termékkínálata.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az Arnova márkanévvel látta meg a napvilágot, a boltok polcain pedig Arnova 97 G4 típusjelzéssel fog felbukkanni. A szóban forgó tablet 243,2 X 190 X 10,5 milliméteres méretekkel lett megálmodva, a mérlegen pedig kereken 700 grammot nyom. A rendszer egy 9,7 inches kapacitív érintőkijelző köré épül, amely az 1024 X 768 pixeles felbontást kínálja.

Az Arnova 97 G4 burkolata alatt a kétmagos, 1,6 GHz-re hangolt Rockchip RK3066 központi feldolgozó teljesít szolgálatot, ami mellé egy 1 GB RAM-mal feltöltött memóriarendszert, valamint egy 8 GB kapacitású flash háttértárat társítottak a mérnökök. A videorendszer szerepét a Mali-400-as chip tölti be, kamerából pedig egy 2M pixeles frontpozicionálású és egy szintén 2M pixeles hátlapi példányt kínál a gép.

A hálózati eszközök listáján egy közelebbről meg nem nevezett WiFi modul szerepel, míg a külső részen fellelhető portok választékában egy 2.0-s micro USB port, illetve egy mini HDMI videokimenet képviselteti magát. A táblagép a Google Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerével érkezik. Az új Arnova 97 G4 megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

Dorcika írta:
Még mindig nem kellene tablet... röhögő smiley Soksok zöldujj! mosolygó smiley
Nálam is csak rövid ideig húzta a PlayBook, pedig azt vittem megbeszélésekre, meg azon neteztem amikor kocsival álltam a dugóban meg ilyesmi. Keményen próbáltam a melóba állítani, de nem ment. Pedig pöpec kis kütyü volt nagyon.

De. Egy kis laptop, vagy ultrabook 100%-ban alkalmas melóra, minden adatomat vihetem rajta magammal és bárhol dolgozhatok. Ügyfelek sokkal jobban szeretik még mindig azon megnézni a félkész munkát és ha valamit kér, ott azonnal bele is tudok nyúlni.

Kocsiban, útközben meg a mostani telók mellett létjogosultságát veszti.

Egyetlen dologra jó, ha csak éppen meg akar valamit nézni az ember a neten, de viszonylag teljes képernyőn. Felkapja, ránéz, leteszi.

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

De fura hogy 4:3-as képarányú...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja