Az Apple készülékeire vándorol a Death Rally

2011. január 13.
2.2731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idősebb játékosok talán még képesek visszaemlékezni egy évekkel ezelőtt sokak által nagyon szeretett címre, avagy az akkori felső nézetes autósjátékok egyik kiskirályára, a Death Rally-ra, amely egy nagyon egyszerű, de annál nagyszerűbb receptet felhasználva ért el komoly sikereket, és ugyan a múltban számtalan pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Remedy feldolgozza a témát, a srácoktól a legfrissebb információink szerint csak egy Apple készülékekre érkező változatra tellett.

Az iPhone és iPad készülékekre megjelenő Death Rally-ról érdemes tudni, hogy a Remedy első elkészült és kiadott videojátéka volt, amely az autóversenyzés örömeit az akcióval ötvözte, a tisztességtelen körversenyek alatt ugyanis számtalan módon keresztbe tehettünk csapattársainknak, különféle robbanószerek és egyebek segítségével.

Sajnos arról nem kaptunk bővebb információkat, hogy miben is különbözik majd eredeti változatától az Apple rendszereire készülő Death Rally remake, de ha semmi differencia sem lenne a kettő között, a fanatikusok feltehetően még annak is örülnének. Érkezés valamikor márciusban!
2 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

érdekes álltalában az Apple szokta először kitalálni a játékokat és onnan megy a többire

válasz erre

totyak

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ezek szerint én nem vagyok még túl öreg, mert nem rémlik a játék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja