Az AOC piacra dobta új i2757fh kijelzőjét

2012. október 04.
2.4131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az AOC a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy egy új fejlesztésű kijelzővel bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó 57 Series termékeinek legfrissebb tagja, ami a boltok polcaira AOC i2757fh típusjelzéssel fog megérkezni. A monitor különlegessége, hogy tervezésénél különös gondot fordítottak a lehető legkarcsúbb kialakítás elérésére, így a szóban forgó modell már alig észrevehető, 5,8 milliméteres képernyő kávával, valamint mindössze 10,6 milliméteres mélységgel büszkélkedhet.

Ahogy azt már a modellszáma is sejteti, az új AOC i2757fh egy 27 inches IPS (In-Plane Switching) panellel gördült le a gyártósorról, ami WLED háttérvilágítást kapott, és emellett természetesen a teljes értékű HD felbontású képek és videotartalmak megjelenítése sem okoz számára semmiféle problémát, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik.

A 16 : 9-es képaránnyal gyártott képernyőt a 250 cd/m2-es maximális fényerő, az 50.000.000 : 1-hez dinamikus kontrasztarány, valamint az 5 ms-os válaszidő jellemzi. Az extra karcsú kialakítás ellenére a monitor belsejében helyet kapott egy 2 X 2 wattos sztereó hangszórópár is. A bemenetek listáján egy analóg D-Sub VGA, valamint két darab HDMI konnektor képviselteti magát.

A kijelző Eco Mode rendszere öt darab előre beállított, különböző felhasználási területre kihegyezett presetet kínál, név szerint a Text, az Internet, a Game, a Movie és a Sport üzemmódokat. Az újonnan beharangozott AOC i2757fh már felbukkant a nagyobb külföldi online üzletek kínálatában 349 dollár körüli áron.

Az AOC piacra dobta új i2757fh kijelzőjét - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ez már gyakorlailag tv is egyben...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja