Az amerikaiak inkább zenehallgatásra és filmnézésre használják az Xbox 360-at

2012. március 28.
1.5431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Újabb hivatalos Xbox 360 fogyasztói adatokat hozott nyilvánosságra a Microsoft, melyek tükrében úgy fest, az észak-amerikai konzoltulajdonosok elsősorban a hardver multimédiás okosságait használják ki.

A megújult Xbox 360 dashboardot a Microsoft egyértelműen arra szánta, hogy mind jobban elmossa a szórakozás és szórakozás között húzódó határvonalakat, mely folytán a játékok mintegy háttérbe szorultak a multimédia appokkal szemben. És bár az indie fejlesztők ennek nem kimondottan örülnek, a vállalatnak mégis jó oka volt arra, hogy ekképp cselekedjen.

Számaik szerint ugyanis az Egyesült Államokban inkább zenehallgatásra és filmnézésre használják a konzolt, míg a multiplayer játék intézménye háttérbe szorul. A The Verge adatai alapján az Xbox LIVE Gold tagok átlagosan havi 84 órát töltenek online, míg a szórakoztató appok használata megduplázódott, mely folytán a szolgáltatáson töltött idő 30%-kal nőtt meg világviszonylatban.

Pav Bhardwaj, az Xbox LIVE produkciós igazgatója ugyanakkor rámutatott, hogy a fentebbiek nem befolyásolják a játékkal eltöltött időt.

Az emberek, akik arra használják a rendszert, hogy az olyan multiplayer játékokkal szórakozzanak, mint amilyen a Call of Duty és a Gears of War és a Halo, nos ők ugyanannyi időt töltenek ezekkel, mint korábban. Ám eközben még több időt töltenek Xbox 360-on való TV- és filmnézéssel.
7 hozzászólás

Braddock

13 éve, 14 napja

Nem szeretnek játszani vagy mi van velük?

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 14 napja

Mit nem mondasz. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy gözölös vasaló. Már az amcsik is rájöttek, hogy nem csak játékra alkalmas. Egy darabig eltartott nekik. Énis Ps3-mon nézem, a gépem fagyása címü reality müsort, úgy napi 4x.mosolygó smiley Minden nap ismétlik. Egyszer felidegel, és akupunktúrás kezelést kap ajándékba, 60-as szögekkel. Ö lesz a Sony fakír, aki mindent kibír.

válasz erre

Vendég

13 éve, 15 napja

84 óra? Normálisak ezek basszus?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 15 napja

Hát nekem még goldom sincs.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 15 napja

ami kesik nem mulik szerintem.. lassan errefele is nyitnia kell ms-nek ilyen iranyban is.

válasz erre

Vendég

13 éve, 15 napja

Jah nálunk is jó lenne...

válasz erre

Vendég

13 éve, 15 napja

Hát igen, ahol van hozzá szolgáltatás...wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja