Az Always Innovating bemutatta új Smart Book hibrid noteszgépét

2010. szeptember 19.
2.0521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hazánkban viszonylag még ismeretlen Always Innovating a napokban bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a hordozható gépeinek termékkínálata.

A frissen reflektorfénybe állított ultrahordozható Always Innovating Smart Book típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy a konfiguráció részegységei szétcsatlakoztathatóak, így az újdonság használható VOIP telefonként, táblagépként, vagy akár netbookként is.

A rendszer mobilitására nem lehet panasz, ugyanis mindössze 243 X 177,8 X 33 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,36 kilogrammos tömeg társul (az adatok a teljes konfigurációra vonatkoznak). A gép egy 8,9 inches szélesvásznú kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik. A kijelző keretéből természetesen nem hiányzik a már jól ismert webkamera, valamint a mikrofon sem. Az Always Innovating Smart Book borítása alatt a Texas Instruments Cortex-A8 alapokra építkező központi feldolgozója található, ami mellé 512MB RAM-ot, 256MB NAND flash memóriát, valamint egy 8GB-os micro SD kártyát párosítottak a tervezők.

A hordozható gép hálózati rendszerét egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy leválasztható Bluetooth 2.1 adapter alkotja, de a gép felszereltségét kiegészítették még egy gyorsulásérzékelővel is. A külső részen található egy SD formátumot kezelő kártyaolvasó, egy HDMI kimenet (720p), két darab USB 2.0 (plusz két darab belső), valamint a beépített audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az operációs rendszerek választékában szerepel az Ubuntu Linux, a Google Android, valamint az AIOS (a cég saját fejlesztésű rendszere). A gép minden egyes részegysége saját akkumulátorral rendelkezik, így a gyártó elmondása szerint az újdonság kiemelkedő üzemidővel dicsekedhet, de pontos adatokat sajnos egyelőre nem közölt. Az új Always Innovating Smart Book már előrendelhető a gyártó honlapjáról 549$-os áron (egyben), de a rendszer külön egységenként is beszerezhető lesz.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 8 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

14 éve, 8 hónapja és 11 napja

Mi a fene, ilyet se láttam mégröhögő smiley
Nem rossz elgondolás, látom unazkoztak a fiukröhögő smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja és 11 napja

Érdekes elgondolás, csak nagyon gyenge a gép.

válasz erre

Shade

14 éve, 8 hónapja és 11 napja

Hát de király!röhögő smiley Még szét is lehet szedni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja