Az alapoktól építi újra következő csúcsmodelljét a HTC

2015. augusztus 19.
1.4811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az utóbbi időszakban a HTC nyilvánosan is szenved, a vállalat nem tudja elrejteni, hogy mekkora a baj, így gyökeres változtatásokra van szükség.

A hírek szerint ők is így gondolják és a következő csúcsmodellel szeretnék megmutatni, hogy tudnak ők még versenyképes és innovatív csúcsmobilt készíteni. Az első fontos változtatás a névcsere lehet, hiszen a One M szériáról most már a legtöbben arra következtetnek, hogy ismét csak egy kis ráncfelvarrást történt és semmi új.

Az új széria állítólag a HTC O névre hallgat majd, míg az első készülék a HTC O2 lesz. A pletykák szerint januárban mutatkozik majd meg a CES 2016 alkalmával, a specifikációt tekintve pedig QHD kijelző, Snapdragon 820, 4GB RAM és 64GB belső tárhely került eddig szóba. A dizájnról egyelőre még nincsenek biztos információk, így sokan kíváncsian várják, hogy ezt a területet hogy gondolták újra a tervezők.
4 hozzászólás

kpal

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Az előzőt elszúrták ,egyáltalán ki engedte meg hogy piacra kerüljön. Pár okostojást igen lapátra tesznek .

válasz erre

petrovicsz

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Rájuk fér a megújulás, valamit már villantani kéne.

válasz erre

marco

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

HTC legnagyobb baja, hogy nincs tisztában azzal a relatíve alacsony értékkel amit képvisel és emiatt értelmetlenül próbálja a presztizstelefonok árszintjére lőni a sajátját. Ami inkább vicces mint az eladást segítő tényező.

válasz erre

Santonio

9 éve, 4 hónapja és 7 napja

Egyik 19 másik egy híján húsz. Nulla innováció mindegyik cégnél.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja