Az alapmodelltől eltérő alapokra építkezhet a GTX 960 Ti

2015. január 22.
3.1031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Még be sem mutatkozott a GTX 960, de már a felerősített verzióról is érkeztek hírek, mégpedig kicsit szokatlanok, hiszen az alapmodellhez névben igencsak hasonlító erősebb változat lehet, hogy kicsit más alapokon nyugszik majd.

A GTX 960 ugyanis a vállalat GM206 kódnévre keresztelt alapjára építkezik, míg a Ti verzió lehetséges, hogy a GM204 néven ismert alapra épül majd. Ennek igen egyszerű oka van, mégpedig az, hogy GTX 960 a GM206 határait súrolja, így ha a Ti verzió is erre épülne, akkor érdemben nem tudna eltérni az alapmodelltől.

Pedig lenne hova eltérnie, hiszen a 2GB GDDR5 memóriával érkező alapmodelltől sokkal többet vártunk, így pedig továbbra is nagy űr tátong majd a GTX 960 és a GTX 970 között, melyet egy korrekt Ti verzió szépen ki tudna tölteni. Ezt az NVIDIA is jól tudja, így nagy esély van arra, hogy egy "lebutított" GM204-re épül majd a Ti verzió, mely némi felárért cserébe jó alternatíva lehet a Full HD felbontás fölé nézegető játékosok számára.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Én az NVidia kártyáinál már frankón alig tudom követni az erősorrendet. Amd-nél meg már nem is próbálom.

válasz erre

kpal

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Mindig ezek újabb nevek , inkább pár ezer Ft-al többet kell adni és lényegesen több te4lnyesitményt kapa felhasználó. Vagy marad az alap modell meghúzva .

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljaSándorkolbász profiljadarkomen profiljamarco profiljaManiac profilja