Az Alan Wake 2-re utalnak a Remedy álláshirdetései

2011. szeptember 26.
2.1451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A cím felvetődése óta csupán merész találgatásokra is hagyatkozhatunk, hogy mi is lesz valójában ez a bizonyos Alan Wake 2, ami igazság szerint nem is lesz "Alan Wake 2" - miként arra Oskari Hakkinen korábban kegyeskedett rávilágítani.

Azonban a napokban felütötte a fejét egy Remedy által írt álláhirdetés, aminek köze lehet a homályba burkolódzó címnek, s ilyen minőségében egy fél lépéssel közelebb vihet minket annak milyenségéhez. Ugyanakkor nem kizárt az sem, hogy egy iOS vagy Android játékról van szó - minek hallatán kissé görcsbe rándul a gyomrunk...

A Remedy csapat a közelmúltban felpakolt néhány figyelemreméltó és gyanús álláshirdetést, amelyek közül 4-5 egy bizonyos "AAA konzol project" pozíciót céloz meg. Ezek közül egy közvetlenül utal az Alan Wake-re.

"A Remedy egyedi, világklasszis renderelő motorjának iterációján dolgozhatsz majd, amelyet korábban az Alan Wake-ben használtak" - áll a 3D-s grafikus programozókat megcélzó hirdetés leírásában.

A Microsoft nem dobálózott semmiféle Alan Wake-kel mostanság, és Phil Spencer (Microsoft Games Studios) elmondása szerint a Remedy nagy valószínűséggel semmiféle kiadóval sem próbálta meg foganatosítani a projectet. Mindez összességében arra enged minket következtetni, hogy a Microsoft-ot bizonyára nem vonták be, ami pedig egyre csak növeli annak esélyét, hogy ez a különös Alan Wake egy multiplatform cím lesz.

A Remedy korábban elárulta, hogy az Alan Wake következő felvonása éppen annyira lesz "Második rész", mint amennyire "DLS" - magyaránt egyáltalán nem. Akkor hát mi? Lehetséges, hogy egy iOS, esetleg egy Android címről van itt szó? Az ötödik, játékprogramozókat célba vevő álláshirdetés erre utal:

"Csapatunk tagjaként elvárjuk, hogy átéld és átérezd a játékokat, továbbá hogy valódi szenvedéllyel próbáld megteremteni a legjobb játékélményt, több platformon. A célfplatformok közé tartoznak az iOS, az Android, a PC és a Konzolok."
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 21 napja

Szerintem sem Alan Wake 2 ez sajna.

válasz erre

marco

9 éve, 7 hónapja és 21 napja

Háááát... Nem gondolom, hogy ez egy következő AW lenne... Valami az alapmotorral, ez hihetőbb.

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja