Az Aerocool bemutatta új Mechatron Black Edition számítógépházát

2012. szeptember 06.
3.0031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes kiegészítőkre szakosodott Aerocool bejelentette, hogy újabb taggal bővült a játékos felhasználókat célzó PGS B (Performance Gaming Series Black) sorozatú számítógépházainak kínálata.

A kívül-belül feketébe pompázó újdonság midi torony kialakítással gördült le a gyártósorról, a boltok polcaira pedig Aerocool Mechatron Black Edition típusjelzéssel fog megérkezni. A ház meglehetősen masszív kialakítással büszkélkedhet, ugyanis vázszerkezetét és az oldallapokat a gyártó 0,6 milliméteres SECC acélból készítette.

Alaplapok közül a microATX és a standard ATX formátummal készített modellek beépítése támogatott, processzorhűtőből pedig a 175 milliméter magasságú, míg videokártyákból a 330 milliméter hosszúságú megoldások telepítése lehetséges. Az Aerocool Mechatron Black Edition belső terének szellőzését alapesetben egy 200 milliméteres, vörös LED-ekkel megvilágított előlapi, és egy 120 milliméteres a hátlapra szerelt ventilátor biztosítja. Amennyiben tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, a ház felszerelhető akár nyolc darab ventilátorral is, de tervezők gondosságának köszönhetően természetesen a vízhűtéses rendszer telepítésének sincs semmi akadálya.

Az optikai meghajtóknak három darab nyitott 5,25 inches, míg a merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak négy darab 3,5 inches, valamint három darab 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A számítógépház tetején kialakított I/O panel felhozatalában található két darab legújabb generációs USB 3.0 (vagy egyes modelleknél USB 2.0) csatlakozó, illetve az audiorendszer már megszokottnak mondható fejhallgató és mikrofon kivezetése.

A frissen reflektorfénybe állított Aerocool Mechatron Black Edition megjelenésére október elején számíthatunk, viszont az áráról a gyártó egyelőre sajnos semmiféle információt nem közölt.
4 hozzászólás

Raiden

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

~27.000 HUF

válasz erre

rDAVE

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Ez tuti drágább, mint az egész gépem belseje...

válasz erre

Vendég

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Mekkora bitang...

válasz erre

Raiden

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Szülinapom van? Ilyen kaszniról álmodok minden éjszaka,és telesírt párnán ébredek..most meg itt van.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja