Az Activision levédette a The Blast Furnace játékcímet

2012. április 24.
1.4241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem zárható ki, hogy az Activision a sorozatos ismétléseket követően végre valami vadonatúj videojáték fejlesztési munkálataiba fog kezdeni, a csapat ugyanis néhány nappal korábban levédetett egy játékcímet, valamint egy hozzá kapcsolódó domain nevet is.

A játékcím a The Blast Furnace lett, a hozzá kapcsolódó domain pedig értelemszerűen a theblastfurnace.com, és az arra alkalmas hivatal berkein belül elhangzott információk szerint félreérthetetlenül egy videojátékhoz kapcsolták a regisztrációkat, magyarán az Activision ezúttal valóban nem viccel.

A kérdés csupán az, hogy egészen pontosan mi lehet ez a The Blast Furnace? Bármennyire is erőltetjük a fantáziánkat, sajnos külföldi kollégáinkkal egyetemben tanácstalanok vagyunk a címmel kapcsolatban, így egyelőre csak az a biztos, hogy egy vadonatúj Activision videojátékról van szó.

A cég ugyanakkor egyelőre még biztosan nem fog pontos információkkal szolgálni az alkotásról, legyen az bármi is, hiszen a középpontban most a május 1-jén bemutatkozó legújabb Call of Duty epizód lesz.
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 napja

Számomra meg baromira semmit nem mond a cím!

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

Vendég írta:
Biztos valami mászkálós izé, a cím alapján legalábbis...
Nekem ez inkább valami akciójátéknak tűnik. Robbanás a blast pl...

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 napja

Biztos valami mászkálós izé, a cím alapján legalábbis...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja