Az Acer bemutatta új Aspire Timeline Ultra M5 ultrabookjait

2012. június 24.
2.4851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer az elmúlt napok folyamán hivatalosan is bejelentette a Computex rendezvényen korábban már kiállított, Acer Aspire Timeline Ultra M5 ultrabookjait.

A frissen beharangozott Aspire Timeline Ultra M5 érkezésére három fő modell személyében számíthatunk, amik változattól függően az Intel második vagy harmadik generációs Core processzorait vonultatják fel. A noteszgépek egyaránt elérhetőek lesznek 14 inches és 15,6 inches CineCrystal kijelzővel is, amiket egységesen a LED-es háttérvilágítás, illetve az 1366 X 768-as natív felbontás jellemez.

A trió legszerényebb teljesítményű, 1,95 kilogrammos tagja az Intel második generációs, 1,5 GHz-re hangolt Core i3-2377M központi feldolgozójával van felszerelve, ami mellé a gyártó 6 GB DDR3-as RAM-ot telepített, a 14 inches képernyőjét pedig a CPU-ba integrált Intel HD Graphics 3000-es chip hajtja meg.

A 14 és 15,6 inches képernyővel rendelkező noteszgépek már a nagyobb sebességet ígérő Intel Core i5-3317U Ivy Bridge processzor számítási teljesítményét kamatoztatják, ami mellé modelltől függően egy 4 GB vagy egy 6 GB DDR3-as RAM-ot tartalmazó memóriarendszert társítottak a mérnökök. A szóban forgó két modell grafikus teljesítmény tekintetében is jócskán felülmúlja az előbb említett változatot, ugyanis a képi megjelenítésről esetükben már az nVidia 1 GB-os GeForce GT 640M diszkrét gyorsítója gondoskodik. A konfigurációk tömege kiépítéstől függően 1,95 vagy 2,3 kilogramm.

Az Acer Aspire Timeline Ultra M5 hordozható gépek egy 20 GB-os szilárdtest-meghajtóval kiegészített 500 GB kapacitású hagyományos merevlemezzel, valamint DVD Super Multi optikai meghajtóval rendelkeznek. A hálózati eszközök listájára, valamint a külső részen kialakított portok pontos kiosztására egyelőre sajnos nem derült fény, annyi mindenesetre már biztosra vehető, hogy a legújabb generációs USB 3.0 konnektorból két darab is rendelkezésre áll.

Az új Acer Aspire Timeline Ultra M5 ultrabookok megjelenésére június vége felé számíthatunk, az alapmodell árcéduláján pedig 680 dollár körüli összeg lesz feltüntetve.

Az Acer bemutatta új Aspire Timeline Ultra M5 ultrabookjait - 2. kép


Az Acer bemutatta új Aspire Timeline Ultra M5 ultrabookjait - 3. kép

4 hozzászólás

csirkee

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Na ez tipikus pasis modell! mosolygó smiley legalábbis nekem nem jön be, azok a zsanérok...vigyáznék velük. Asusommal is megjártam

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Acert soha többetwtf smiley

válasz erre

marco

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
Megvan a következő gépem. Ár értékben ez nagyon jó!
Az ALAPmodell 680. Azt azért vedd figyelembe!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 11 napja

Megvan a következő gépem. Ár értékben ez nagyon jó!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja