Az Ace Team nem feledkezett meg a Zeno Clash 2-ről

2010. október 22.
1.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A chilei Ace Team csapata kétség kívül nagyot alkotott a Zeno Clash névre keresztelt ütök-vágok FPS-sel, ami a megjelenését követően groteszk kinézetével, valamint egyediségtől sem mentes játékmenetével számtalan fanatikus szívébe lopta be magát.

Mivel a programnak nem várt sikere volt, az Ace Team azonnal bejelentette, hogy feltehetően lesz folytatás is a közeljövőben, ám ezzel kapcsolatban a történet nem haladt tovább, sőt, a srácok egy vadonatúj franchise kezdő darabját jelentettek be néhány héttel ezelőtt, méghozzá Rock of Ages címmel.

A rajongók tehát jogosan kezdtek hangot adni elégedetlenségüknek, miszerint ha egyszer megígérték a folytatást, akkor mégis hol késlekednek vele olyan sokáig? Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az Ace Team nem felejtette el, mit ígért néhány hónappal ezelőtt, a csapat egyik vezére, avagy Andres Bordeu ugyanis úgy nyilatkozott a minap az RPS magazin munkatársainak, hogy nem kell félni, folytatódni fog az a történet is, lesz majd Zeno Clash 2, amint annak itt lesz az ideje. Így tehát érjük be ennyivel ezzel kapcsolatban, és reménykedjünk, hogy minél előbb itt lesz az a bizonyos idő.
Zeno Clash névre keresztelt ütök-vágok FPS-sel, ami a megjelenését követően groteszk kinézetével, valamint egyediségtől sem mentes játékmenetével számtalan fanatikus szívébe lopta be magát.'>
2 hozzászólás

Welar

14 éve, 7 hónapja és 27 napja

Minden folytatást úgy el tudnak húzni hogy az hihetetlen sajnos szomorú smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 27 napja

Egy 10 év múlva itt is lesz az ideje, csak győzzék kivárni a rajongók.

válasz erre
Zeno Clash
3.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja