Az 27 hüvelykes MSI gamer AIO gépek is megkapták az új nVIDIA megoldásokat

2014. október 16.
1.7571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az MSI kínálatában rengeteg olyan hardver található, melyeket kifejezetten a játékosok számára kínál a gyártó, azt azonban talán kevesebben tudják, hogy az All in One gépek piacán is van jó néhány játékosoknak szánt MSI termék.

Nemrég két új modellt mutatott be a vállalat, melyek egyértelműen az nVIDIA új mobil grafikus kártyáinak köszönhetik létüket, hiszen a két gép legnagyobb fegyvere a GTX 970M és GTX980M páros. Ráadásul a 27 hüvelykes képernyővel érkező MSI AG270 2QE és MSI AG270 2QC a világelsőnek is mondhatja magát, hiszen nincs még ilyen grafikus kártyával szerelt All in One gép a piacon.

Az nVIDIA GeForce GTX 980M/970M párossal akár 8GB-os grafikus memóriával is rendelkezhet a gépünk, mely mellé remekül passzol a 4. generációs Intel Core i7-es processzor és a 16GB DDR3-as memória. A gyors rendszer érdekében akár három darab mSATA SSD-t is kérhetünk a gépbe, melynek hangtechnikájáért a Yamaha felel. A hazai árakról és elérhetőségekről nem rendelkezünk még információval.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Ezeket az egybe gépeket valahogy nem érzem játékra valónak, hiába bitang erősek. Maradi vagyok ezen a téren, de szerintem pc a legalkalmasabb játékra (konzolokat figyelmen kívül hagyva).

válasz erre

VaPe

6 éve, 3 hónapja és 27 napja

Billentyűzet de nagyon jól néz ki!

válasz erre

bekecs

6 éve, 3 hónapja és 27 napja

Egyre jobban tetszenek ezek az AIO PC-k. Ez pl már határozottan dög.

válasz erre

kpal

6 éve, 3 hónapja és 27 napja

nem rossz ,de Asus g20 lehet jobb .

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljasony1515 profilja