Az utolsó hidakat is felégette a PlayStation 2 mögött a Sony

2018. szeptember 04.
12.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony japán részlege bejelentette, hogy 18 év után végleg búcsút intenek a PlayStation 2 konzolnak, ezáltal miután augusztus 31-én felszámolták a kapcsolódó ügyfélszolgálatot, szeptember 7-től az utolsó szakszerviz is megszűnik az országban.

Eddig ugyanis a problémás gépeket a PlayStation Clinic nevű szerviz fogadta, azonban ott jövő héttől már nem foglalkoznak a masinával, azonban ez nem meglepő, hiszen így is elképesztően sokáig maradt aktív a gépezet, melynek gyártását már 2012-ben leállították.

Mint ismert, a PlayStation 2 az ezredfordulón jelent meg Japánban, és minden idők egyik legsikeresebb játékkonzoljának nevezhető, hiszen több mint 150 millió példányt adtak el belőle, és legendás, mindmáig létező exkluzív sorozatok indultak útnak a maga korszakában.
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nem is tudtam, hogy eddig még foglalkozott ilyesmivel a Sony. Mondjuk kétlem, hogy tömegesen küldték volna hozzájuk a konzolokat, nem éri meg. Fillérekért kapsz másikat használtan, aminek nincs semmi baja.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Komoly hogy 1,5 generációt még túlélt! meglepett smiley

válasz erre

WickedSick

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Mindig is a kedvenc konzolom marad, mai napig itt figyel a tévém előtt, a legjobb játékok erre a platformra készültek mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Brutál milyen hosszú ideig volt ez a konzol életben! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

De durva hogy még volt rá szerviz! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja