Az űrhajók belsejéről szól a Star Citizen legújabb videója

2017. október 16.
2.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cloud Imperium Games csapata egy újabb videóval örvendeztette meg a Star Citizen rajongóit, amiből mindent megtudhatunk a valaha készült legjobb űrszimulátor űrhajóinak belső felépítéséről, illetve a műszerfal nézetről.

Merthogy a Star Citizen részeként nemcsak egy általános dizájnelem lesz a vezérlőpanel, hanem az ott látható legtöbb gombot, kapcsolót és műszert felhasználhatjuk valamire, amit a fejlesztők az alábbiakban alaposan be is mutatnak nekünk

További friss hír a Star Citizen kapcsán, hogy a játék közel 1,9 millió támogató mellett már több mint 161 millió dollárból készülhet el, amit kimondani is félelmetes.

Nézd nagyban ezt a videót!



Star Citizen rajongóit, amiből mindent megtudhatunk a valaha készült legjobb űrszimulátor űrhajóinak belső felépítéséről, illetve a műszerfal nézetről.'>
3 hozzászólás

szattila

7 éve, 23 napja

Olyan érzésem van hogy ez a játék sohasem lesz készen.

válasz erre

Direktor

7 éve, 23 napja

Nézegettem, hátha ebben a videóban benne lesz, mikor jelenik meg végre a 160 milliós röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley játék.

Hát nem volt.

válasz erre

totyak

7 éve, 24 napja

Sok a duma, kevés a látnivaló. Tekergetni kell rendesen, hogy megtaláljam a gameplayt. Elég pofásan néz ki, nekem tetszik.

válasz erre
Star Citizen
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja