Az Uncharted-film nem fogja egy az egyben lemásolni a játékokat

2019. július 07.
4.3131
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megannyian próbálkoztak már videojátékokat filmre vinni, ám valamilyen aspektusból mindig félrementek ezek az adaptációk, éppen ezért próbálkozik meg Dan Trachtenberg, az Uncharted-mozi rendezője egy kicsit másképp megközelíteni az alapanyagot.

Arról ugyebár tudunk már, hogy Pókember jelenlegi megformálója, Tom Holland fogja játszani a fiatal Nathan Drake-et a filmben, a direktor elmondása alapján pedig azért határoztak eme történetszál mellett az adaptáció esetében, mert nem érezte volna méltónak, ha nemes egyszerűséggel lemásolják a játékok által elmesélt sztorit.

Ebben az esetben ugyanis belefuthatnak abba a zsákutcába, hogy akár a legkisebb mértékben is kevésbé nyújtanak izgalmas élményt, mint az alapanyag. A kérdéses rendező hozta tető alá korábban a Cloverfield Lane 10-t, ami bőven nagy meglepetés volt anno, így joggal bizakodhatunk az Uncharted kapcsán is.
5 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem tudom, hogy az egész film a fiatal Nathanről fog-e szólni, vagy lesz egy idősebb változata is, de azért az, hogy nem akarnak a játékból másolni, már itt bukik. Talán a harmadik részben több részlet is van a fiatal Nathannal és Sully-val, ilyen visszaemlékezések, szóval ez a fiatalkort bemutató dolog nem nagy ötlet.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hm... elég jó a rendező, a színész is okés. Már csak a film legyen jó és akkor én nem fogok panaszkodni.

válasz erre

Imperator

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az Uncharted játékoknak amúgy sincs összefüggő története, a karakterek viszik el az egészet, teljesen okos ötlet egy teljesen új kalandot kitalálni. Tom Holland is szimpatikus gyerek, simán hozza a fiatal Nathan-t, ha találnak mellé egy jó Sully-t simán ki lehet hozni egy frankó kalandfilmet.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az eddig infók alapján nekem ez nagyon nem fog tetszeni...

válasz erre

muki

3 hónapja, 2 hete

Ez a nyámnyila gyerek fogja játszani a főszerepet? Akkor nekem ennyi elég is ebből a filmből.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profiljaM.O.R.P.H. profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja