Az újgenerációs Xbox-játékok már akkor is telepíthetők lesznek előre, ha a dobozos változatot választjuk

2020. szeptember 25.
5.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes felfedezést tett a minap Jerko Cilas játékújságíró, aki rálelt egy eleddig bejelentetlen újdonságra az Xbox Series X kapcsán, lévén emberünk úgy véli, hogy az újgenerációban már a dobozosan megvett játékokat is előre fel tudjuk majd telepíteni.

Mint ismert, az opció eddig csak digitális előrendeléseknél élt, azonban a Microsoft az újgenerációban minden felhasználónak eleve megadja a lehetőséget, hogy letöltsön egy játékot a konzolra, amit nyilvánvalóan addig nem tud majd elindítani, amíg a lemez be nem került a gépbe - illetve online ki nem fizette -, és a további szükséges fájlok nem települtek fel a konzol merevlemezére.

Cilas az Assassin's Creed Valhalla kapcsán fedezte fel az Xbox mobilos applikáció bétájában, hogy minden különösebb probléma nélkül le tudja tölteni magának konzoljára - tehát már Xbox One-on tesztelhető a technológia - a játékot, amit nem rendelt elő sehonnan, de feltételezései szerint, ha hozzájut a játék lemezéhez, akkor telepítés és letöltés nélkül már azonnal futtatni tudja majd az alkotást.

Fontos, hogy a Microsoft egyelőre nem erősítette meg, de igaz, nem is tagadta a fentiek igazát, egyelőre tehát még ne kezeljük hivatalos információként az elhangzottakat.

4 hozzászólás

totyak

3 éve, 10 hónapja és 12 napja

Tulajdonképpen semmi hátulütőjét nem látom a dolognak, szóval miért ne. Ha tudod, hogy meló után bemész a boltba megvenni a lemezt, simán elindítod reggel a letöltés és mire hazaérsz, már játszhatsz is.

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 10 hónapja és 13 napja

Roppant okos megoldás.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ezt a PS is bevezethetné.

válasz erre

muki

3 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ez egy rohadt okos dolog lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja