Az újgenerációs Xbox hardverhez keres munkaerőt a Microsoft

2018. november 26.
8.6971
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft már az idei E3 során megszellőztette, hogy a háttérben nekiláttak a következő generációs Xbox konzol fejlesztésének, ami azóta is gőzerővel folyhat, lévén most újabb munkatársakat keresnek hozzá.

A redmondi óriás karrieroldalán ugyanis több álláshirdetés is megjelent, melyek mindegyikében kikötötték, hogy már az újgenerációs Xbox-hoz keresnek embereket, ezáltal például vezető elektromossági mérnököt, akinek az egyik feladata az lesz, hogy mindent USB Type-C csatlakozós kivitelre tervezzen az új masinán.

Ezen kívül mechanikai mérnököt is keresnek a következő Xbox konzolhoz, de hogy neki mi lesz a feladata, az még nem derült ki, mindössze annyi, hogy nagyon motiváltnak kell lennie az új masinához kapcsolódó mechanikus rendszer fejlesztésében.
6 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Fontos a type-c, mert az aztán tényleg nagyon elterjedt. Végül is csak 3x annyiba kerül egy kábel is, mint normál társából. Úgyhogy amit gyárilag adnak majd, arra tessék vigyázni!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 hónapja, 3 hete

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

10 hónapja, 3 hete

Hellblade írta:
Gondolom az egyikük a sok közül az elavulás gondos tervezésével foglalkozik majd..
Az önmegsemmisítés is funkció.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 hónapja, 3 hete

[Tiltott felhasználó!]

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete

Ez a generáció számukra már úgy is veszett fejsze nyele... szóval nem csodálom hogy inkább váltanak.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 hete

Ha kell mechanikai mérnők, akkor csak lesz benne lemez. Mert azért voltak olyan hangok, hogy a következő verzió csak digitális lesz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljatotyak profiljaNeurotic profiljaImperator profiljamarco profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljafdcgvhbdxfcgh n profiljaManiac profilja