Az új The Division 2 bővítmény legnagyobb újdonsága az Expedition játékmód lesz

2019. július 10.
2.3241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érkeztek már kisebb frissítések a The Division 2-höz, azonban az aktuális update minden eddigit felülmúl, merthogy a Year 1 szezon keretein belül érkezik az első felvonás, ami az Episode 1 - D C Outskirts: Expeditions névre hallgat.

A mai State of the Game livestream keretein belül kaptuk meg az első ízelítőt a kérdéses bővítményből. Július 23-án debütál minden platformon, legalábbis a Year 1 Pass tulajok számára, a többiek július 30-ától vethetik bele magukat az élménybe.

Az update legnagyobb újítása az Expedition mód, ami lényegében egy több helyszínen játszódó mókának tudható be. Mindegyik területen másfajta tematika és ellenféltípusok lesznek, viszont ezeket heti osztásban fogják megnyitni a fejlesztők. Három ilyen szárny lesz, ha pedig mindegyikkel végeztünk, beléphetünk a jutalmakat rejtő kincses szobába.

Továbbá két új küldetéssel is számolhatunk, nevezetesen a Camp White Oakkal és a Manning National Zoo-val, amik szorosan kapcsolódnak a fősztorihoz, és a történet végén megszellőztetett veszélyforrás ellen fogjuk felvenni bennük a harcot.

Végül, de nem utolsó sorban, egy új nehézségi fokozat is elérhetővé válik a raid számára, a Discovery, amivel jóval leegyszerűsödik a bevetés, persze a jutalom is megcsappan alaposan. Ezeken felül kisebb változtatások érik az új fegyvereket és páncélokat, valamint egy sor balanszolás is esedékes.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Division 2-höz, azonban az aktuális update minden eddigit felülmúl, merthogy a Year 1 szezon keretein belül érkezik az első felvonás, ami az Episode 1 - D C Outskirts: Expeditions névre hallgat.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nem erőltették meg magukat. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 1 hónapja és 15 napja

Uhh hát ezt rendesen át kell tekergetni hogy kapjon az ember némi infót, jó hogy leírtátok inkább. röhögő smiley

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja