Az új Spider-Man játék térképe az összes eddiginél nagyobb

2018. június 16.
5.9131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az idén érkező Spider-Man játék minőségét már nem igazán lehet megkérdőjelezni a bemutatott gameplay videók alapján, de az Insomniac Games még egy ilyen helyzetben is tud meglepetésekkel előrukkolni, most például a játék bejárható területét illetően.

A hamarosan érkező Spider-Man játék az idei E3 Sony konferencián is újra jött, látott és győzött. Ismét egy minőségi gameplay videóval állt elő az Insomniac Games, majd az expón kipróbálható demóból is már elég sok napvilágot látott az internet sztyeppén.

Bár a kipróbálható verzión limitálva volt a játékosok által bejárható pályarész, azért az kiderült, hogy ez bizony nem csak az eddigi legnagyobb bejárható területtel rendelkező Pókember játék lesz, de az Insomniac Games számára is ez az eddigi legméretesebb térkép amivel valaha dolgoztak.

Talán mostanra nem kérdés, hogy az Insomniac Games folytathatja a Ratchet and Clank reboot után a sikerszériát, és egy újabb minőségi produktumot tesz le az asztalra. Tekintve, hogy jelenleg nincs szuperhősős játékokból dömping a piacon, mindenféleképp hiánypótló lesz a Spider-Man. A játék 2018. szeptember 7-én érkezik PlayStation 4-re.
Spider-Man játék minőségét már nem igazán lehet megkérdőjelezni a bemutatott gameplay videók alapján, de az Insomniac Games még egy ilyen helyzetben is tud meglepetésekkel előrukkolni, most például a játék bejárható területét illetően.'>
6 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nem a terület nagysága a lényeg, hanem hogy mennyire van kihasználva. Amit láttam gameplayt, nem győzött meg maradéktalanul.

válasz erre

VaPe

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Erről mintha már beszéltek volna, igaz arról még nem volt szó hogy a stúdió legnagyobb térkép melója. Azért az durva. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Nagyszerűen hangzik, remélem be is lehet rendesen járni az egészet, nem csak díszletek lesznek aztán annyi. Tetőn mászkálás, lootok, mindent akarok! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Végre kapunk egy normális Pókember játékot. Legalábbis az eddigiek alapján.

válasz erre

Hentes

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Erre a játékra nagyon rá vagyok kattanva! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Nem semmi lesz, király lenne egy Los Santos összehasonlítás, azt kb fel tudom mérni. röhögő smiley

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja