Az új Mortal Kombat-filmre is kihatással lehet a koronavírus?

2020. március 28.
7.0131
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahhoz képest, hogy még nagyon messze van a Mortal Kombat-film megjelenése, a forgatások is véget értek, mégis arról szól a fáma, hogy akár a mostani koronavírus-helyzet kihatással lehet a premierre.

Javában az utómunkák időszakában van a stáb, és még mindig van több mint egy évük a premierig. Ennek ellenére Todd Garner, a film producere egy, a Twitteren beérkező kérdésre azt válaszolta, hogy jelen pillanatban még ők maguk sem tudják, hogy hogyan fog kihatni a vírus a film premierjéről, viszont amint megtud valamit, megosztja a publikummal.

Nyilván az is sokat fog a latba nyomni, hogy mikor stabilizálódik a helyzet azokban a régiókban, ahol a stáb dolgozna, de remélhetőleg a nyári szezonra véget ér az egész, és akkor már tényleg az lesz a legnagyobb gondunk, hogy várni kell pár hónapot a Mortal Kombat-filmre.

4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Leforgatták a filmet, elvileg vágni kell és az effekteket számítógéppel betenni. Igazából francot sem értek a filmezéshez, de ezek olyan folyamatoknak tűnnek, amiket el lehet végezni karanténban is.

A valódi ok, amiért csúszhat, az inkább az, mert moziba szeretnék leadni a filmet. Ha pedig a mozik zárva vannak, nem lesz néző. Valószínűleg megvárják, amíg világviszonylatban rendeződik a helyzet és kinyitnak a mozik, utána küldik ki a filmet. Maga a film már sokkal előbb végleges állapotba kerül.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Fura lenne azért...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

A munkára biztos nincs hatással, a vágók azért csak tudnak dolgozni , a premier is rohadtul odébb van még, szóval csak nem.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Amíg nincsenek mozik, addig elég nehéz premiereket tartani.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja