Az új Mortal Kombat filmről beszélt Ed Boon

2019. április 04.
6.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy ideje már ismert, hogy a háttérben megindultak a munkálatok egy új Mortal Kombat mozifilm kapcsán, amiről a Game Informer munkatársai próbáltak meg kihúzni némi információt Ed Boonból, a franchise első emberéből.

Ed rögtön elmondta, hogy nem is olyan régen, nagyjából öt hónappal ezelőtt tartottak meetinget utoljára a filmhez kapcsolódóan, amiről csak annyit volt hajlandó elmondani, hogy a forgatókönyv már elkészült, vagyis az alapokat sikeresen lefektették hozzá.

Azzal kapcsolatban azonban, hogy milyen érzései vannak a készülő műről, Boon egészen diplomatikusan fogalmazott, ezáltal hozzátette, hogy ha jó kezekben van, akkor ő is nagyon izgatott, ha viszont rossz kezekbe kerül, akkor azt szeretné, ha a projektet elkaszálnák. Hogy az új film milyen kezekben van, az egyelőre rejtély...
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nekem ez most új infó, hogy jön egy új film (vagy legalább is nem emlékszem, hogy olvastam róla). Nyilván tele lesz CGI-vel, ha azok korrekten meg vannak oldva, a történet jól meg lesz írva és nem valami kutyütő színészeket szednek össze, akkor jó film lehet. A név megvan hozzá, bele kell invesztálni nem kevés pénzt, de az meg is fog térülni.

válasz erre

havrillal

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nekem még a régi filmek se jöttek be...szerintem totál fölösleges egy újat készíteni

válasz erre

Vidoros

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Mondanám hogy kíváncsi vagyok rá, de nem. A régi MK film király a mai napig, nem kell más.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt