Az új Dark Souls: Remastered frissítés a csalókat veszi célba

2018. július 11.
1.1651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bandai Namco részletezte a következő Dark Souls Remastered frissítés tartalmát, mely megoldásként szolgálhat a szép számmal felbukkanó csalókra, akik valamiért roppant mód élvezik, hogy mások játékmenetét tönkreteszik.

Valószínűleg az update után is lesznek akik ilyen eszközökhöz folyamodnak, hisz mint tudjuk, az emberi rosszindulat nem ismer határokat, de egészen biztosan kevesebb eséllyel fogunk összefutni egy-egy csalóval a július 11-re, azaz a mai napra datált frissítés után.

Ezenfelül a bugok is terítékre kerülnek, például a The Four Kings ezentúl nem fog néha elfelejteni megjelenni, a rendelkezésünkre álló Estus Flasks mennyiségjelzője is fixálásra kerül, és a játékbeli üzenetek is mostantól hibamentesen meg fognak jelenni. Remélhetőleg ezzel tényleg sikerül egyenesbe állítani a játékot, és a jövőben még több hibajavítás érkezik.
3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 13 napja

Rengeteg játéknál kéne felülvizsgálni a helyzetet... Ez pont egy nem olyan sokat játszott cím.

válasz erre

VaPe

1 éve, 13 napja

Na végre.

válasz erre

Hellblade

1 éve, 13 napja

Nagyon helyes..

válasz erre
Dark Souls Remastered
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaPajti24 profiljakylx profiljaImperator profiljaRyutheStaR profiljaManiac profiljalatyak5 profiljasoami profilja