Az új Dark Souls: Remastered frissítés a csalókat veszi célba

2018. július 11.
1.7981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bandai Namco részletezte a következő Dark Souls Remastered frissítés tartalmát, mely megoldásként szolgálhat a szép számmal felbukkanó csalókra, akik valamiért roppant mód élvezik, hogy mások játékmenetét tönkreteszik.

Valószínűleg az update után is lesznek akik ilyen eszközökhöz folyamodnak, hisz mint tudjuk, az emberi rosszindulat nem ismer határokat, de egészen biztosan kevesebb eséllyel fogunk összefutni egy-egy csalóval a július 11-re, azaz a mai napra datált frissítés után.

Ezenfelül a bugok is terítékre kerülnek, például a The Four Kings ezentúl nem fog néha elfelejteni megjelenni, a rendelkezésünkre álló Estus Flasks mennyiségjelzője is fixálásra kerül, és a játékbeli üzenetek is mostantól hibamentesen meg fognak jelenni. Remélhetőleg ezzel tényleg sikerül egyenesbe állítani a játékot, és a jövőben még több hibajavítás érkezik.
Dark Souls Remastered frissítés tartalmát, mely megoldásként szolgálhat a szép számmal felbukkanó csalókra, akik valamiért roppant mód élvezik, hogy mások játékmenetét tönkreteszik.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 2 hónapja és 15 napja

Rengeteg játéknál kéne felülvizsgálni a helyzetet... Ez pont egy nem olyan sokat játszott cím.

válasz erre

VaPe

6 éve, 2 hónapja és 15 napja

Na végre.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 2 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

Dark Souls Remastered
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja