Az SNES Classic Mini lett szeptemberben Amerika legjobban fogyó konzolja

2017. október 24.
3.1801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Nintendo már korábban bejelentette, hogy a Nintendo Switch szeptemberben maga mögé utasította az eladások terén a PS4-et és az Xbox One-t, az NPD hivatalos közleményéből azonban kiderült, hogy mégsem ez lett Amerika legjobban fogyó konzolja.

Ezt ugyanis a hírek szerint az SNES Calssic Mini-nek sikerült elérnie, és bár azt nem tudjuk, hogy a retro masinából pontosan hány példány kelt el, de az biztos, hogy abszolút dominanciát szerzett a hardverek között.

A szoftverek tekintetében szeptember hónapban egyébiránt a Destiny 2 zúzott nagyot, méghozzá olyannyira, hogy az NPD rögtön az év legjobban fogyó videojátékának kiáltotta ki, ezáltal még a Ghost Recon: Wildlands eladásait is maga mögött hagyta, pedig a Ubisoft játéka hat hónapja már ott van a boltok polcain.

A teljes iparág egyébiránt a tavalyi évhez képest 39 százalékos emelkedést mutatott, és a szoftverekből, a hardverekből, valamint a kapcsolódó kiegészítőkből is sokkal több fogyott, egyedül a PC-s játékok eladásai csökkentek az egy évvel korábbi adatokhoz mérten.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ezt konzolnak tekinteni, szerintem erős. Ez egy emulátor, semmi több.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ez mondjuk nem csoda, a sima NES-t is nagyon keresték.

válasz erre

Gólem

3 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ez milyen kemény!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja