Az Overwatch-játékosok negyedének még grafikus kártyája sincs

2017. március 16.
3.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő adatot közölt a Blizzard nemrégiben a PC-s Overwatch-játékosokról, lévén kiderült, hogy többségük egyáltalán nem tartozik a hardcore gamerek táborába, de legalábbis nem rendelkezik bivalyerős gamer számítógéppel.

Ryan Greene, a Blizzard vezető szoftvermérnöke a PCGamer munkatársainak ugyanis elmondta, hogy a PC-s Overwatch-játékosok 22 százalékának számítógépében még dedikált grafikus kártya sincs, lévén ennyien integrált GPU-val rendelkező masinával futtatják a játékot.

Aki most ferde szemekkel néz, az bizonyára nem tudja, hogy a Blizzard milyen nagyszerű munkát szokott végezni minden egyes játékának PC-s portjával, melyek rendszerint példátlanul jól optimalizáltak, és akár több éves konfiguráción is tökéletesen futnak, így lehet az, hogy akár még az újabb integrált grafikus vezérlők is könnyedén működésre bírják.
5 hozzászólás

drift3r91

2 éve, 4 hónapja és 16 napja

Én pont ezért nem váltok GTX 780-ról, pedig megtehetném. Nem érdemes ennyit rááldozni, hogy aztán megint valami idióta játékfejlesztő hanyagsága miatt cserélj újra gépet. A másik hogy a mai 10-en évesek csak arra gerjednek ha valami maxon megy, az élmény csak másodlagos. Nem éri őket elég inger és már váltanak is játékot. Ez meg annak hibája h sok játékba már minden a szádba van rágva. Ezért kell hud nélkül meg nehéz fokozaton veretnem a mai játékokat.

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 16 napja

Így is lehet sok játékot eladni, nem csak csúcs grafikával, mert így meg azok is megvehetik, akiknek gyenge a konfigurációjuk. Bár még így is meglepő, hogy integrált vga viszi ezt a játékot, ahhoz azért elég jól néz ki.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nem mindenki engedhet meg magának egy jó konfigurációt!

válasz erre

Imperator

2 éve, 4 hónapja és 16 napja

Ilyen az, ha rendesen foglalkoznak az optimalizálással és nem az a céljuk hogy eladják az i7-et meg a gtx 1080-at. Többen követhetnék a példájukat.

válasz erre

kylx

2 éve, 4 hónapja és 16 napja

Igen, optimalizálás. Az utóbbi időben egyre több játékfejlesztő elfelejti ezt az apróságot.

válasz erre
Overwatch
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja