Az Overwatch mintájára animációs kisfilmeket kap a Hearthstone is

2017. augusztus 23.
3.5171
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már hosszú évek óta tudjuk, hogy a Blizzard nemcsak a kiváló játékok, hanem az elképesztően látványos átvezetők és animációs kisfilmek készítésében is nagyon tehetséges, noha ez utóbbit leginkább csak az Overwatch-nál kamatoztatták.

Mostanáig! A gamescom 2017 alkalmából ugyanis bejelentették, hogy hasonló minőségű animációs kisfilmek készülhetnek a jövőben a Hearthstone-hoz, amelynek első epizódját a leleplezés alkalmából rögtön be is mutatták nekünk, a főszerepben egy kislánnyal, aki egy kis varázslattal belecsöppen a Warcraft univerzum egy fiktív kocsmájába, ahol mindenki megrögzött zsugás, ez a világ pedig nem véletlenül a kis hölgyeményt is lenyűgözi.

Hogy az animációs filmecskéből hány epizód láthat majd napvilágot a jövőben, azt egyelőre nem tudjuk, ellenben ha fele ilyen látványos és szórakoztató lesz minden rész, akkor garantáltan tűkön ülve várjuk mindegyiket.

4 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 6 napja

Blizz nagyon jó kis animációkat tud készíteni. Nekem jobban tetszenek, mint a játékaik.

válasz erre

Xelosz

3 hónapja, 6 napja

háát jó lett de olyan mint ha egy disney klippet látta, volna

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 1 hete

Hát ez jó volt.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 1 hete

Milyen eredeti...

válasz erre
Hearthstone: Heroes of Warcraft
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaBvektor profiljamarco profiljaNeurotic profiljagery1113 profiljaHellblade profiljatotyak profiljaturatur profilja