Az Overwatch játékosok előbb Holdra szállhatnak, mint a NASA űrhajósai

2017. május 30.
4.5871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek jelentek meg az Overwatch hivatalos honlapján a Blizzard online FPS-játékának jövőbeni tartalmairól, és bár konkrétumok egyelőre nem hangzottak el, néhány érdekes utalás már igen, melyek alapján érdekes következtetések vonhatók le.

Az Overwatch blogján olvasható rövid üzenetekből ugyanis kiderült, hogy valami probléma történt a Horizon Lunar Colony nevű holdbázison, amit a földi állomások nem tudnak elérni, ebből pedig sokak szerint talán az következhet, hogy nekünk kell elmenni a helyszínre annak érdekében, hogy kiderítsük a probléma forrását.

Hogy ez mit jelenthet majd a gyakorlatban? Sokak szerint azt, hogy az Overwatch következő csatatere talán egyenesen a Holdra repíthet el minket. Mi látunk benne potenciált! Na és ti?
Overwatch hivatalos honlapján a Blizzard online FPS-játékának jövőbeni tartalmairól, és bár konkrétumok egyelőre nem hangzottak el, néhány érdekes utalás már igen, melyek alapján érdekes következtetések vonhatók le.'>
3 hozzászólás

AngryKnight

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Sokak szerint az utolsó képen van a következő karakter neve,vagy is Hammond.Winston mellet az ő nyomát sem találják

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Egy alacsony gravitációs pálya?
Nem lenne rossz. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 23 napja

Ha így is lesz, jó lenne, ha nem csak a háttér lenne holdi, hanem valami másban is megnyilvánulna, teszem azt kisebb gravitációban.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja