Az Overwatch csapata annyi időt töltött Genji megalkotásával, mint mások egy egész játékkal

2017. június 27.
5.0651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas háttér-információkat húzott ki a minap az Ars Technika csapata Jeff Kaplan-ból és Geoff Goodman-ből annak érdekében, hogy megpróbáljanak minden titkot felderíteni az Overwatch múltjából - még azokat is, amelyek esetleg kellemetlenek lehetnek.

Bár a videós beszélgetés során rengeteg érdekesség felmerült, az egyik leginkább megdöbbentő dolog azonban Genji-hez, az Overwatch egyik kedvelt hőséhez köthető, akiről Goodman elmondta, hogy bár nagyon imádja a kérdéses karaktert, ellenben pályafutásának legtöbb fejfájását okozta neki, pláne a dupla ugrásából származó egyensúlyi különbségek balanszolása.

A Blizzard embere hozzátette, hogy bár Genji volt a játék egyik legkorábbi karakter-prototípusa, azonban sokáig azért nem akarták bemutatni - erre valóban csak a megjelenés közeledtével került sor -, mert hónapokig nem tudtak mit kezdeni vele, túl erős, túl más volt, mint a többiek, és ez különösen igaz volt a katana és a csendes harcmodor ötvözetére, amit Kaplan egy igazán halálos összetevőnek nevezett.

Jeff megjegyezte, hogy Genji karakterének megalkotásával legalább másfél évek vacakoltak, míg végül olyan lett, amilyennek elképzelték, de megérte a munkát, hiszen az Overwatch egyik legtökéletesebb hőse született meg a név alatt.

Nézd nagyban ezt a videót!



Overwatch múltjából - még azokat is, amelyek esetleg kellemetlenek lehetnek.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

Én meg alig használtam még. röhögő smiley
Mercy-t jobban csípem. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

Az tiszta sor, hogy a Blizzard nagyon precíz minden téren, de ez azért tőlük is sok. Bár nyilván a másfél évet nem egyhuzamban kell érteni, gondolom nagyobb megszakításokkal.

válasz erre

VaPe

7 éve, 4 hónapja és 2 napja

Baaaaazd az nagyon durva! meglepett smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja