Az Overwatch 2 kampányáról beszélt a Blizzard

2019. november 29.
5.3331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy dolgokat tervez megvalósítani az Overwatch 2 keretein belül a Blizzard, lévén a játékhoz egy átfogó és komplett kampányt is terveznek, aminek részeként többek között egy kampányt szintén tető alá hoznak a készítők.

Erről kaptunk most némi információt Michael Chu és Aaron Keller részéről, akik a PS Blogon keresztül megosztották velünk, hogy a történet a Winston Recall című animációs rövidfilm után veszi kezdetét, vagyis a jól ismert hősök összefognak azért, hogy közösen védjék meg az emberiséget a pusztulástól.

Mint az alkotók kiemelték, az Overwatch 2 kampánya gyakorlatilag egy külön játék lesz, melyben saját szintlépés és megoldások várják a játékosokat, tehát elválik a multiplayer küzdelmektől, ami azért nagy előny, mert a fejlesztők is nagyobb szabadságot kapnak, akár az egyikhez, akár a másikhoz nyúlnának hozzá.

Kiderült továbbá, hogy a kampány sokkal nagyobb pályákon játszódik majd, mint a többjátékos ütközetek, és mindegyikhez kapcsolódik majd kezdő- és záróanimáció, hogy ezzel erősítsék a sztorit, tehát egy átfogó kampány várható, noha az komoly aggodalomra ad okot, hogy a küldetéseket végtelenszer újrajátszható formában tervezi a Blizzard.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Akkor mégis csak külön játék lesz!

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Gyakorlatilag csinálnak egy 2 részt.

válasz erre
Overwatch 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljadarkomen profilja