Az ötéves évforduló alkalmából nagy frissítéssel bővült a This War of Mine

2019. november 18.
4.6431
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 11 bit Studios munkatársai 2014-ben, tehát éppen öt évvel ezelőtt tették elérhetővé a This War of Mine című alkotásukat a piacon, mely ha nem is változtatott meg semmit, valójában egy olyan indie játék volt, amire garantáltan mindenki emlékszik majd sok-sok év múltán is.

Az ötéves évforduló alkalmából pedig a készítők most úgy döntöttek, hogy elkészítenek egy nagyobbacska frissítést hozzá, egészen pontosan annak a már kibővített Final Cut kiadásához, amit az alkotás tulajdonosai teljesen szabadon letölthetnek maguknak, a főszerepben egy halom friss tartalommal.

Ennek köszönhetően nemcsak egy vadonatúj fejezettel, hanem egy extra karakterrel is bővült végre a játék, így betekintést nyerhetünk egy kicsit a történet más aspektusába, miközben a tényleges extra tartalmon felül a játék megjelenése szintén magasabb szintre lépett, ezáltal megszépült küllem, és a 21:9-es képarányú monitorok támogatása is bekerült végre az alkotásba.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

5t3v3nk3

3 hete és 1 napja

A sztorik külön dlc-k de én megkaptam a final cutot a stories dlc nélkül is.

válasz erre

VaPe

3 hete és 1 napja

Gólem írta:
És ingyenesen jön hozzá?
Ez érdekelne engem is.

válasz erre

Gólem

3 hete és 1 napja

És ingyenesen jön hozzá?

válasz erre
This War of Mine
4.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaSándorkolbász profiljar00tw00rm profiljaManiac profilja