Az oroszoknál betiltották a PS Store-on a Call of Duty: Modern Warfare-t

2019. október 24.
9.3111
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő dolog történt a Call of Duty: Modern Warfare háza táján Oroszországban, lévén a franchise hivatalos orosz Twitter-csatornáján megjelent üzenet értelmében betiltották az ottani PS Store-on a játékot.

A pontos okok nem ismertek azon túl, hogy a játék kampányában ismét felmerül néhány olyan téma, mely politikailag igencsak kényes az oroszok számára, de ehhez képest elég bénán próbálkoznak a betiltással, hiszen a játék dobozos és digitális kiadásban is kapható lesz PC-re, illetve Xbox One-ra.

Sőt mi több, a lemezes verzióból szintén lesz PS4-re, tehát csak a PS Store-t, azaz gyakorlatilag csak a Sony-t tudták megszívatni ezzel, noha a Call of Duty Russia Twitter-csatorna szerint pont a Sony volt az, aki így döntött az ügyben, tehát lesznek itt még érdekes fordulatok, ha tovább gyűrűzik a dolog.


4 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 1 hete

Akármelyik fél nem engedi a ps digitális terjesztést, teljesen logikátlan. A lemezen nyilván ugyanaz lesz minden kiadásban, a többi platform digitális piacterein is nyilván ugyanaz lesz a játékban. Kíváncsi lennék az okra, hátha kiderül.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

zender írta:
Oroszok...
Nekem ez elég Sony-s döntésnek tűnik. Lesz dobozos verzió PS4-re, lesz digitális Xbox-ra és PC-re, akkor mi a francért tiltanák el az oroszok a Sony digitális platformjáról... Ez az egész értelmetlen.

válasz erre

zender

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Oroszok...

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 1 hete és 1 napja

Elég érthetetlen lépés.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profilja