Az Ori and the Will of the Wisps folytatásáról beszéltek a játék fejlesztői

2020. július 01.
12.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy közvetlen hangulatú Reddit AMA beszélgetés résztvevői voltak a minap a Moon Studios fejlesztői, akik természetesen nem úszták meg az Ori and the Will of the Wisps folytatásához kapcsolódó kérdéseket sem.
Advertisement

Ez nem meglepő annak fényében, hogy a játék elképesztő sikert aratott, pár hét alatt több mint kétmillió játékos csapott le rá, miközben a legtöbben egyenesen epekednek egy új részért, most pedig kiderült, hogy a Moon Studios sem zárkózik el az ötlettől.

A készítők ugyanis bár azzal kezdték a választ, hogy a két játékkal egy komplett történetet meséltek el, azaz mindent elmondtak, amit Ori története és utazása kapcsán el szerettek volna, elégedettek a végkifejlettel, de aki a végére ért a cselekménynek, az már biztosan tudja, hogy azért nyitva hagytak egy ajtót a lehetséges folytatás érdekében.

Az alkotók kiemelték, hogy egyelőre nincsenek konkrét tervek egy új rész kapcsán, azonban hozzátették még, hogy Nibel és Niwen is tele vannak potenciállal, ha a történet folytatását szemlézzük, nem kell feltétlenül ismét Orit a középpontba állítaniuk.
Ori and the Will of the Wisps folytatásához kapcsolódó kérdéseket sem.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 éve, 12 napja

Hát kell a trilógia. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 12 napja

Jó lenne belőle egy folytatás, mert nagyon jó kis játék.

válasz erre
Ori and the Will of the Wisps
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja