Az optikai tuning kapta a főszerepet a Ride 3 legújabb kedvcsinálóján

2018. október 29.
5.8721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a játékosok jelentős többségét egyáltalán nem érdekli, hogy milyen színű motorokkal köröznek a pályákon, azonban a Milestone ennek ellenére is nagy figyelmet szentel a Ride 3 keretein belül az optikai tuningnak.
 

Erről szól a játék legújabb kedvcsinálója, aminek részeként megtudtuk, hogy extrém mennyiségű beállítás vár ránk ezen a téren, ezáltal több mint 500 mechanikus és esztétikus elemet tudunk majd többnyire átszínezni vagy matricázni, tehát ha valaki ezt élvezi, biztosan otthonra talál benne.

A trailer mellett a Milestone egyébiránt bejelentette a Ride 3 különleges kiadásait, melyek fizikai és digitális formában is elérhetővé válnak november 30-án. Köztük lesz a Special Edition, mely a játék mellett a szezonbérletet és egy exkluzív Ducati Panigale V4-gyel díszített fémdobozt tartalmaz majd.

Ezzel szemben a Gold Edition a játék és a Season Pass mellett egy sportmotoros csomaggal (négy motor, tíz event és három elérhető eredmény), valamint egy BMW R 1200 GS Pack DLC-vel (a megnevezett motor, öt esemény és három eredmény) örvendezteti meg a játékosokat.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Direktor

3 éve, 3 hónapja és 1 napja

Tök jó de motoros játék. Sajnos nem mozgat pedig jól néz ki!

válasz erre
Ride 3
11.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja