Az olasz PlayStation-vezér az exkluzívokban látja a platform jövőjét is

2019. március 18.
4.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen megnyugtató interjút adott a TwinInfinite újságíróinak Marco Saletta, az olasz PlayStation-részleg vezére, aki elmondta, hogy jól bevett szokásain a jövőben sem szeretne változtatni a Sony.

Marco szerint voltak trendek, melyek nagy segítséget nyújtottak abban, hogy platformjuk éveken át sikeres maradjon, és úgy véli, hogy az exkluzívok határozottan ide sorolhatók, ezáltal a közösséggel nagy egyetértésben a jövőben is azon fáradoznak majd, hogy még néhány évig elláthassák ilyen dedikált tartalmakkal a PS4-et.

Az olasz PS-vezért az egy- és többjátékos címek közti különbségekről is kérdezték, azonban kiemelte, hogy a tavalyi évben a God of War vagy a Spider-Man elképesztő sikert arattak Olaszországban, és mivel ezek kifejezetten egyjátékos alkotások, szerinte a jövőben sem kell aggódnunk ezek eltűnésétől.

Azonban hozzátette, hogy az aktuális FIFA és a Fortnite is nagyot mentek - méghozzá nem csak náluk, hanem más európai országban egyaránt -, tehát a multis szegmenssel is számolni kell a jövőben.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Teljesen jól mondja, sokkal jobban élvezem a story módokat mint a multit.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Hát mit nem mond. Ki hitte volna!

válasz erre

totyak

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Évek óta azokban van a jövő és szerintem ezt ők évek óta tudják is. Nem is értem, hogy miért jött elő most ez a téma. A Micro-tól kellene megkérdezni ugyanezeket.

válasz erre

Gólem

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Szerintem sokan egyetértünk ezzel, és a Sony ebben a generációban nagyon jól viszi ezt a vonalat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaM.O.R.P.H. profiljarDAVE profilja