Az Oculus is kihagyja az idei E3-at

2017. május 01.
3.1981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo mellett már biztos, hogy a virtuális valóság egyik éllovasa, avagy az Oculus sem lesz ott idén a Los Angeles-i E3 kiállításon, ami azért különösen érdekes, mert 2014 óta minden esztendőben megjelentek az expón.

Az Oculus nem kívánt pontos részletekkel szolgálni arról, hogy miért is döntöttek így, ellenben mindez teljesen érthetetlen annak fényében, hogy elviekben most éli fénykorát a virtuális valóság technológiája, ami persze csak elméletben igaz, a gyakorlatban ugyanis egyre többen nevezik hatalmas zsákutcának, hiszen a PlayStation VR-t leszámítva egyik eszközről sem igazán hallunk jelentős fejlesztésekről, vagy legalább játékkínálatról.

A jelek szerint pedig az Oculus esetében sem számolhatunk ilyesmivel, máskülönben nem hagynák ki az E3 expót, amely minden évben fontos szerepet játszott a cég életében, így például tavaly Los Angeles-ben mutatták be az Oculus Touch kontrollereket is.
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 24 napja

Mint a Nintendo-nak, nekik sincs mit mutatni. Nincs újabb vr játék, nincs fejlettebb, vagy olcsóbb vr szemüveg, minek mennének? Vagy csinálnak egy saját showt, de ott meg nem látom mivel töltenének ki akár 1 órát is.

válasz erre

drift3r91

3 éve, 24 napja

Elviekben? Steamen 1 ismerősöm van akit 100 évente látok vr al játszani, a környezetemben is 1-2 ember van aki psvrozgat, de kb játék sincs rá ami igény. Láttam a Star Trek előzetes gameplayt, mint a sz*rom úgy néz ki. Sehol egy árnyék effekt. PS gyenge Vr-ra Pc-re meg drága, valljuk be 700k egy gép +htc ami azért sokaknak nem adatik meg csak úgy. Én is vehetnék akár holnap,de mivel játszak? Dáma VR editionnel? Majd ha lesz jó kontroller, jól megoldott mozgás egy only vr cod feelinges multiban akkor elsők között rohanok a boltba.
Megjelent az Arkham VR PC-re nem is lehet játéknak nevezni kb csak egy fél órás demo.

válasz erre

Tommy

3 éve, 24 napja

PSVR is zsákutca lesz szerintem. Előbb vagy utóbb.

válasz erre

VaPe

3 éve, 24 napja

Talán mert a kutyának nem kell annyiért amennyiért megvehető...

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljamarco profilja